حجت الاسلام «سهراب مظفری میانجی»، نماینده آیات عظام شبیری زنجانی و علوی گرگانی در تهران در گفتوگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، در مقایسه انقلاب اسلامی ایران را با چند انقلاب دیگر گفت: اگر انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب های جهان مقایسه و مرود ارزیابی قرار نگیرد معایب ها روز به روز بیشتر می شود آن وقت جدائی از روح انقلاب رخ می دهد.
عضو هیات موسس شورای سیاستگذاری انجمن روحانیون کارآفرین افزود: ابتدا به دو انقلاب قرون اخیر اشاره می کنم. یکی از آنها انقلاب فرانسه است و تفاوت اینجاست که از جمعیت ۲۵ میلیونی آن روز فرانسه، کمتر از ۱ درصدد مردمشان در آن انقلاب نقش داشتند و آن هم طبقه اشراف و روحانیون آن کشور بودند نه توده های مختلف مردم، کمااینکه برادر زاده شاه، رهبری مخالفت با شاه یعنی لوئی شانزدهم را به عهده گرفت و هدایت کرد فلذا آن انقلاب، انقلاب اشرافی بود.
حجت الاسلام مظفری میانجی در ادامه با اشاره به انقلاب روسیه، ابراز داشت: در انقلاب روسیه هم گروه معدودی از سربازان و کارگران، آن هم فقط ساکنین مسکو و سن پترزبورگ نقش داشتند نه همه شهرها و توده های دیگر مردمی، و حسب اعتراف خود روسها بی رهبر ترین انقلاب ها، انقلاب روسیه بوده است. اما باز در روسیه نیز همانند فرانسه برای اداره کشورشان به سراغ شاهزاده ها رفتند.
عضو هیات موسس شورای سیاستگذاری انجمن روحانیون کارآفرین درباره انقلاب ایران، گفت: در عصر جاهلیت نیز انقلابی رخ داد که شروع آن ابتدا با عهد و پیمان و میثاق سه نفر صورت گرفت که اولین آنها رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و دومین آنها حضرت علی علیه السلام و سومین آنها بی بی حضرت خدیجه سلام الله علیها بودند و رهبر این انقلاب را خاتم الانبیا(ص) بر عهده گرفتند که منصوب از طرف خداوند بودند و این دو نیز با آن حضرت پیمان بستند تا سرحد جان و هرچه دارند در پیشبرد اهداف آن انقلاب هزینه کنند و انقلاب اسلامی ایران نیز تاسی گرفته از آن انقلاب بی نظیر است.
نماینده آیات عظام شبیری زنجانی و علوی گرگانی در تهران ادامه داد: تفاوت انقلاب اسلامی با انقلاب نبوی آن بود که در نظام حکومت نبوی، حاکم پیامبر بودند و بر اساس وحی و نبوت، مصون از هر نوع خطا خود قانگذار بودند و بر این اساس قوانین و مقررات شرع را انشاء می فرمودند، از این رو رای مردم تاثیری در حکومت ایشان نداشت؛ پس نظام حکومتی نبوی نوعی از حکومت اسلامی است که مختص زمان حیات خود آن حضرت است. ضمن آنکه مردمی ترین و آزاد ترین، حقوقی ترین و عادلانه ترین حکومت نیز به شمار می رود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه عنوان نظام کشور ایران جمهوری اسلامی است، بیان داشت: همان طوری که نظام هر کشوری عنوانی دارد، و حکومت اسلامی عبارت از حاکمیّت اسلام است. یعنی در این کشور آن چه قانونیّت دارد، احکام اسلام است. و حتی رهبری آن نیز بری از خطا نیست، و به جهت اینکه تمامی قوانین و مقررات جاری در کشور هم اسلامی باشند ساز و کارهای در قانون اساسی لحاظ شده است و ویژگی های انقلاب اسلامی ایران متشکل از سه عنصر ارزشهای اسلام ناب محمدی(ص)، توده های مختلف مردم و رهبری ولایت فقیه است، کمااینکه همین ها سبب پیروزی انقلاب شد.
حجت الاسلام مظفری میانجی ادامه داد: در آن دو انقلاب فرانسه و روسیه خلع وجود رهبری و عدم همراهی توده های مختلف مردم سبب شده بود که اولا در هر سال یک قانون اساسی داشته باشند، ثانیا چیزی به نام انتخابات در آن دو کشور معنا و مفهومی نداشت، ثالثا همه چیز به نفع اشرافی گری و اشرافی ها بود بدان جهت پایگاه مردمی نداشتند و همین امر سبب شد که عمر انقلاب آنها بیش از ۱۰ سال دوام نیاورد. خانم اسپاچلم آمریکایی که از بزرگترین محققان انقلاب های دنیاست، در خصوص انقلاب اسلامی ایران می نویسد، انقلاب ایران آن قدر مردمی بود که توانست روابط اساسی و پایه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی ایران را تغییر دهد که در حقیقت از سایر نمونه انقلاب های تاریخی و اجتماعی بزرگ تر محسوب شود به عبارت دیگر، انقلاب ایران ساخته شد و نیامد همچنین آقای توین بی می گوید، اگر این اسلام خفته بیدار شود همه دنیا و مستضعفین دنیا را به طرف خودش می کشاند، انقلاب اسلامی موفق، محکم و استوار است و دشمن را منفعل کرده است.
عضو هیات موسس شورای سیاستگذاری انجمن روحانیون کارآفرین در ادامه عنوان کرد: چندی قبل روزنامه آمریکایی یو اس تودی چاپ و منتشر کرده بود که، بزرگترین مشکل آمریکا در دنیا حضور یک ابر حریف بنام آیت الله خامنه ای است که نقشه راه را می شناسد و مردم به او اعتماد دارند. حال در اینجا دو نکته لازم به ذکر است یکی اینکه در بین دولت ها و ملت های خارجی عظمت انقلاب اسلامی ایران را بهتر از داخل می دانند و دوم اینکه در سالهای اخیر بعضی از مسؤولان رو به اشرافی گری برده اند و این رفته رفته به دیگر مسؤولان نیز تاثیر گذاشته و این مهم عموم ملت شریف ایران را عمیقا ناراحت و دل آزرده خاطر کرده است.
وی افزود: در کنار آن هم تورم موجود کشور کمر اقشار متوسط و ضعیف جامعه را خرد کرده است. بنده معتقد هستم اگر برای کشور بشود سهامداری تعریف کرد سهامداران نظام ضعفا هستند که همیشه نیز توان انقلاب را پرداخته اند، و این نکته نیز لازم به ذکر است که آن افرادی که در انقلاب زیاد زحمت کشیده اند نوعا کم توقع و در هنگام نیاز نیز همراه بودند، ولی آنهایی که هیچ زحمتی متحمل نشده اند هم پرتوقع و هم سوءاستفاده ها کرده اند. و اگر دستگاه قضایی کشور بحث ثروت های بادآورده را با قاطعیت و بدون اغماض دنبال کند و آن ثروت های نامشروعی که یک فردی پس از گذشت اندکی از مسؤولیتش جمع آوری کرده است را از حلقوم آنها بیرون بکشد و به بیت المال مسلمین برگرداند،کانه خون تازه ای تزریق می شود به درخت انقلاب، چراکه این مهم عموم مردم را شدیدا هم به نظام بدبین کرده است و هم دلسرد و این امر مبارزه ای در جدائی از روح انقلاب است و همانند کالبد مرده ای می ماند که دیر یا زود با جدایی روح، عفونت آنرا فرا می گیرد.
عضو هیات موسس شورای سیاستگذاری انجمن روحانیون کارآفرین در ادامه ابراز داشت: ضمن آن که این موضوع سبب شده است که همه دستاوردهای انقلاب اسلامی در تنگنا قرار گیرد و حتی آن مسؤولی که افرادی را که برای سوءاستفاده ها و استفاده از رانت خواری ها کمک کرده است را نیز متوفق سازد بنابراین متوقع هستیم که برخورد شدید و قاطع صورت گیرد، چراکه کلام امام رضا علیه السلام است که می فرمایند: نباید طوری شود که مظلوم در فغان و ظالم در امان باشد، حال نباید در جمهوری اسلامی صاحبان زر و زور جولان دهند و با ترفند هایی ثروت های این کشور را چپاول و یا عدم نظارت های وافی و برخورد های قاطع و اهمال کاری ها سبب آسیب زدن به نظام شود و نظام اسلامی را ناکارآمد جلوه دهد.
حجت الاسلام مظفری میانجی ادامه داد: البته لازم است جوانان عزیز کشورمان بدانند در زمان حکومت حضرت علی علیه السلام نیز نااهلان و افراد زیاده خواه به ثروت های مسلمین یعنی بیت المال دست درازی هایی داشته اند و نمونه تاریخی آنها در تواریخ ثبت و ضبط شده است و همیشه اینطور افرادی وجود داشتند، ولی مهم این است که حکومت ساکت ننشیند و در مجازات آنها همت مضاعف داشته باشد. والا اگر بحث فقط تحریمها باشد و مردم ببینند که دولتمردانش همانند مردم عادی متحمل آن فشار ها هستند قطعا آن هنگام اعتراض نخواهند داشت، و این از آفت های انقلاب است که یکی روز به روز شکم کنده شود و دیگری از اهل و عیال خود شرمنده شود. به امید رفع هر چه زودتر این آفت ها.
نماینده آیات عظام شبیری زنجانی و علوی گرگانی در تهران با تاکید بر اینکه پیشرفت های علمی و زیربنایی کشور طی این چهل سال قابل مقایسه با رژیم سابق نیست، گفت: با توجه به افزایش جمعیت پیشرفت های چشمگیری صورت گرفته است مثلا در برق رسانی دیگر روستا های بیش از ۱۰ خانوار برق دار شده اند در صورتی که قبل از انقلاب نادر روستایی بود که برق داشت و به عبارت دیگر امروز ۹۹ درصدد روستا های کشور صاحب برق شده اند و یا با توجه به اقلیم شناسی مناطق مختلف کشور و خشکسالی ها، برنامهریزی های صورت گرفته سبب شده است کشور بسوی سد سازی و ذخیره آب روی آورد و حال با داشتن ۵۲۰ سد در جایگاه ۱۷ جهان قرار گیرد و یا در آبرسانی، رفع بی سوادی، احداث بیمارستان، احداث جاده ها، اتوبان ها و بزرگراه ها و حتی جاده برای روستا ها، احداث و گسترش خط های ریلی، تولید علم چه در حوزه های علمیه و چه در دانشگاه ها، همه و همه از دستاوردهای انقلاب اسلامی به شمار می روند.
نظر شما