به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فریدونشهر، «مهران قدوسی» در جلسه شورای اداری فریدونشهر با تاکید بر اینکه مخابرات و ارتباطات زیر ساختی که در این سالها همه در استان دغدغه ارتباطات دارند، گفت: ارتباطات در زمینه های تلفن ثابت، سیار، در شهرستان کار می شود و هنوز به علت صعب العبور بودن مسیرها،فصل خاص و کار کردن در دوره محدود زمانی خاص، در فریدونشهر مشکلات زیادی وجود دارد.
معاون مخابرات سیار استان اصفهان با یادآوری اینکه در روستای پشتکوه کاه گونه و وزوه ارتباطات سایت موبایل برقرار شده ولی با مرکز استان لینک ماهواره ای و سرعت مطلوب ندارد، بیان کرد: درخواست مجوز برای حفاری مسیر شده تا فیبر نوری در دورترین نقطه برسد و در تعریض جاده نیز موثر خواهد بود و هرچه سریع تر مجوز داده شود، با سرعت بیشتر ارتباط پهنای باند را به مردم خواهیم رساند.
وی ضریب نفوذ تلفن ثابت در شهرستان فریدونشهر 40 درصد و در استان 70 درصد بیان کرد و افزود: منابع در فریدونشهر پیش بینی شده و منابع آن موجود است و نشان می دهد که بیش از ظرفیت تجهیزات گذاشته شده است.
قدوسی با اشاره به اینکه نفوذ تلفن همراه در فریدونشهر 35 درصد است در حالی که در کل استان 90 تا 100 درصد است و اپراتورهای دیگر نیز در آن مناطق وجود وجود دارد، تشریح کرد:پهنای باند در حال حاضر برای استان 2 گیگابایت و مصرف ADSl هزار گیگابایت و 840 گیگابایت در همراه مصرف می شود که کمتر از میانگین کشور است.
معاون مخابرات سیار استان اصفهان با بیان اینکه همراه اول از سال 93 واگذارری اینترنت پهن باند را آغاز کرده که پس از آن اپراتورهای دیگر این اینترنت را واگذار کردند، تاکید کرد: توجه ویژه ای به فریدونشهر داشته و 75 درصد مشترکین همراه شهرستان پهن اینترنت دارند که نشانگر استقبال شهرستان است.
وی با بیان اینکه بحث اقتصادی برای اپراتورها مهم ولی این شهرستان در اولویت نبوده و توجه به روستاها شده است، ادامه داد: 15 سایت تلفن همراه در شهرستان فریدونشهر وجود دارد که 10 مورد از آنها جاده ای و روستایی و پنج سایت در شهر فریدونشهر است.
قدوسی با بیان اینکه پیست اسکی با هزینه بسیار زیاد مجهز به فیبر نوری و پهن باند شد، یادآوری کرد: روستای چغیورت سایت نسل دوم نصب و راه اندازی شد و سه تا سایت در یک سال گذشته به بهره برداری رسیده است.
معاون مخابرات سیار استان اصفهان با تاکید بر اینکه منابع تلفن همراه ، ثابت و دیتا متناسب با جمعیت شهرستان است ولی مصرف اینترنت شهرستان نسبت به کل استان نصف است، یادآوری کرد: اینترنت نقش کلیدی در توسعه مشاغل دارد و با تبلیغات و قرار گرفتن خدمات ارگان ها در این بستر میتوان از تجهیزات استفاده شودو بحث اشتغال قابل ساماندهی است.
وی با درخواست از اداره راه برای اعطای مجوز فیبر نوری درمسیر وزوه، تبیین کرد: در شرایط جوی قطع و وصل برق زیاد بود و امکانات را برای این شرایط جوی مورد نیاز است و قطعی برق یکی از مشکلات منطقه ای و مخابرات محسوب می شود که در هفته های گذشته با پرتابل ارتباطات را برقرار کردیم.
قدوسی با بیان اینکه هزینه ایجاد یک سایت تلفن همراه سه میلیارد تومان است و با این روش مصرف و استفاده ، سرمایه آن تا 10 سال هم برنخواهد گشت، بیان کرد: مخابرات یک وابستگی «های تکنولوژی» دارد که با ساختی زیر بنایی تامین می شود.
معاون مخابرات سیار استان اصفهان با بیان اینکه این سه سایت تلفن بیش از 9 میلیارد تومان برای همراه اول هزینه برداشته است، خاطر نشان کرد: مخابرات همپای سایر ارگان هافعالیت خودش را داشته است./
نظر شما