به گزارش خبرگزاری شبستان ، یک موسسه خیریه فعال در درمان بیماران دچار اختلالات روانی و بیماری های روحی نظریه جدیدی برای درمان کودکان تحت سوءاستفاده ارائه کرده استکه از سوی منابع و مراجع علم مورد استقبال قرار گرفته است. پزشکان این موسسه در انگلیس اعتقاد دارند در جلسات درمانی این کودکان باید از جغدها استفاده کرد.
آنیتا موریس روان شناس انگلیسی شش سال پیش موسسه خیریه هک بک را برای درمان کودکان دچار آسیب های روحی روانی تاسیس کرد و از آن زمان تا کنون جلسات بسیاری به این شیوه برگزار کرده است. وی اعتقاد دارد حضور پرندگان شکاری در جلسات درمانی موجب تسریع روند درمان خواهد شد.
وی می گوید پرندگان شکاری به کودکان نوعی حس اعتماد به نفس و آرامش می دهند که در طول این سال ها این موضوع را بارها مشاهده کردم. این پزشک انگلیسی از مراجعان بسیاری یاد کرد که با موفقیت موسسه درمانی وی را ترک کرده اند.
آمارهایی که خانم موریس در مورد بهبودیافتگان ارائه می کند در نوع خود جالب توجه است. موریس می گوید وقتی کودکان با پرنده ها سر کلاس می نشینند آرامش خاصی دارند که این تجربه در مورد دیگر سنین نیز مشاهده شده است.
در موسسه موریس بیماران روحی روانی و کودکان دچار اوتیسم نیز درمان می شوند. اوتیسم نوعی بیماری است که کودک قادر به ارتباط با محیط اطراف نیست.
طبق مشاهدات ثبت شده در روند درمانی موسسه مذکور کودکان دچار اوتیسم بعد از مراحل درمان می توانند به احساسات خود کنترل داشته باشند و آرامش خود را در برخورد با موقعیت های هیجان حفظ کنند.
پیش از این در مراکز درمانی بیماران دچار اختلالات روحی روانی از سگ ها برای درمان استفاده می شد.
منبع: تلگراف
نظر شما