به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، «جلال قلعه شاخانی» امروز در دیدار مربیان طرح چهره به چهره با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: طرح چهره به چهره از سال 80 و به پیشنهاد حجت الاسلام قرائتی شکل گرفت و اجرای آن در کردستان از سال 86 آغاز شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، با اشاره به تاثیرگذاری این طرح در جذب جوانان و نوجوانان به مساجد عنوان کرد: طرح چهره به چهره یکی از راهکارهای موفق جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و فعالیت های دینی است و امیدواریم تاثیرات این طرح را نیز بیشتر شاهد باشیم.
وی جذب جوانان و نوجوانان به مساجد را از آرمان های انقلاب اسلامی ایران برشمرد و افزود: مربیان این طرح در راستای ترویج مبانی اسلام و ارزش های انقلاب اسلامی و برابر با دغدغه های ارزشمند معنوی با همتی والا در جهت جذب نسل جوان به مساجد تلاش می کنند که این همت و تلاش مضاعف جای قدردانی دارد.
قلعه شاخانی، بر اولویت بندی های تربیتی تاکید کرد و افزود: مخاطب شناسی بایستی در این طرح به صورت ویژه مورد توجه باشد و مربیان آموزش های خود را در وحله اول بر روی کسانی متمرکز کنند که تمایلی به مسجد ندارند و نیاز به محبت و آموزش بیشتری دارند.
وی بیان ساده و روان مربیان، درک مقتضیات و شرایط جامعه امروز، پرداختن به کارهای محتوایی، تهیه خوراک مورد نیاز متربیان از منابع مختلف و برابر با اولویت بندی آموزشی، بیان مبانی اسلام و احکام اسلامی را از اولویت های برشمرد که بایستی مورد توجه مربیان باشد و در آموزش های طرح چهره به چهره مورد توجه قرار گیرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان همچنین خاطر نشان کرد: آموزش اقامه نماز، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، پاسخ به سوالات و شبهات نسل جوان و نوجوان، آموزش معایب و مزایا فضای مجازی، توجه به آرمان های انقلاب و زمان شناسی از دیگر مواردی است که بایستی در آموزش های مربیان طرح چهره به چهره به آن پرداخته شود.
نظر شما