علی اکبر آرام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: از چهار هزار معلول شهرستان، بیش از هزار و 485 معلول جسمی حرکتی، 900 معلول ذهنی، 50 ضایعه نخاعی، 455 شنوایی، 470 بینایی، 520 اعصاب و روان و بقیه افراد سالمند هستند.
وی گفت: همچنین در حال حاضر دو مجتمع توانبخشی خدمات مورد نیاز، به جامعه هدف به صورت رایگان و با مشارکت بخش خصوصی ارائه خدمات می دهد.
آرام افزود: اداره بهزیستی در این حوزه خدماتی از قبیل پرداخت مستمری ماهیانه، تحویل اقلام توانبخشی از قبیل ویلچر، عصا و واکر، توالت فرنگی، تخت و تشک و همچنین خدماتی نظیر فیزیوتراپی، گفتار درمانی، کار درمانی، بینائی سنجی، شنوائی سنجی، روانشناسی و ... را به افراد معلول ارائه می کند.
سرپرست بهزیستی شیروان با بیان اینکه به برکت انقلاب در این چهل سال هیچ فرد معلولی در هیچ یک از مناطق، بی بهره از امکانات توانبخشی نیست، افزود: در صورتی که پیش از انقلاب خیلی از روستائیان از این خدمات بهره مند نبوده اند و هم اکنون با پیگیری های همکاران این حوزه و تصویب قانون جامع حمایت از معلولان و مناسب سازی معابر و امکان عمومی و مذهبی بیشتر افراد معلول جامعه از حداقل حقوق شهروندی بهره مند و در بیشتر محافل حضوری پررنگ پیدا کرده اند.
وی پرداخت هزینه 200 بیمه زن خانه دار و پرداخت هزینه تحصیلی و دانشجویی 350 نفر از فرزندان خانواده های بی سرپرست را از اهم اقدامات این مدت عنوان کرد و افزود: در این مدت چهار گروه همیار تعاونی زنان خانه دار و استقلال اعضای گروه با پرداخت تسهیلات و کمک هزینه تجهیزات تشکیل شد.
سرپرست بهزیستی شیروان از راه اندازی دو مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست هر یک با ظرفیت 20 نفر، انجام خدمات حمایتی ویژه به کودکان از زمان پذیرش تا پایان ترخیص و حمایت های بعد از ترخیص، راه اندازی مرکز شیرخوارگاه به منظور نگهداری و مراقبت از نوزادان و کودکان بی سرپرست و بد سرپرست و دو مجتمع خدمات حمایتی به منظور ارائه خدمات حمایتی به افراد ساکن در دورترین نقاط شهرستان خبر داد.
نظر شما