به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، «هوشنگ فولادی» شامگاه یکشنبه (۱۴ بهمن) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران برگزار شد، اظهار کرد: چهل سالگی اوج پختگی و کمال است و امروز که انقلاب اسلامی چهل سال از عمر با برکت خود را گذرانده است، افتخار می کنیم که ملت ما بعد از چهل سال بر سر اصول و آرمانهای ابتدایی انقلاب استوار است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کردستان مردمی بودن را وجه متمایز انقلاب اسلامی ایران دانست و عنوان کرد: خیلیها ادعا داشتند که اجازه نمیدهند انقلاب اسلامی چهل سالگی خود را ببینند ولی این مهم تحقق پیدا کرد و انقلاب اسلامی جشن چهلسالگی خود را گرفت.
وی با بیان اینکه، مدیریت درمان تامین اجتماعی کردستان امسال تا کنون سال خوبی را پشت سر گذاشته است، افزود: بهرهبرداری از درمانگاه کامیاران، توسعه اورژانس بیمارستان و آزمایشگاه بیمارستان سنندج، بهره برداری از درمانگاه بانه و طرح توسعه بیمارستان سقز از پروژه های حوزه درمان استان در سال جاری است که در ریل خدماترسانی به مردم قرار گرفت.
فولادی با بیان اینکه اورژانس بیمارستان سنندج در حال حاضر از یک استاندارد کاملا بینالمللی بهرهمند است، افزود: توسعه اورژانس بیمارستان تامین اجتماعی سنندج در تابستان امسال در فضای بیشتر از ۲ هزار مترمربع با دو میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کردستاناذعان کرد: طرح توسعه بیمارستان سقز را از دیگر اقداماتی نام برد که ۳ هزار و ۱۰۰ متر در قالب این طرح به فضای پنج هزار مترمربعی بیمارستان افزوده میشود و برای توسعه این بیمارستان ۱۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و با وجود تمام تنگناهایی که وجود دارد به صورت کامل تامین اعتبار شده است.
وی به حذف دفترچه های درمانی در استان اشاره کرد و افزود: استان کردستان نخستین استانی است که با تمام پزشکان عمومی در این راستا قرار داده دارد و الان روزانه ۲ هزار نسخه الکترونیکی در استان تولید میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کردستان اضافه کرد: حذف دفترچههای تامین اجتماعی نقش مهمی در بستن راه نفوذ برخی سوءاستفاده میشود و نقش مهمی در صرفهجویی و جلوگیری از هزینههای دفترچههای چاپی داشته است.
فولادی، به عملکرد ۹ ماهه سالجاری در حوزه درمان هم اشاره و خاطر نشان کرد: در مجموع ۷۷۷ هزار و ۲۳۰ نفر به مراکز ملکی سازمان مراجعه و به صورت سرپایی درمان شدهاند که ۵۹۳ هزار و ۷۵۶ مورد از این آمار متعلق به ویزیت پزشکان عمومی و ۱۲۳ هزار و ۲۹۵ نسخه مربوط به متخصصین بوده است.
نظر شما