رفع دغدغه زنان خانه دار در خصوص بیمه و مستمری، به ایفای بهتر رسالت مادری کمک می کند

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری کرمان با طرح این پرسش که چرا خانه داری با این حجم از خدمات شغل محسوب نمی شود؟ اظهار داشت: بیمه زنان خانه دار می تواند هیجان نسبت به کار در ادارات و نهادها را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، دکتر فاطمه السادات حسینی، مدیرکل بانوان و خانواده استانداری، امروز(۱۳ بهمن) در نشست خبری مشترک با مدیرکل تامین اجتماعی استان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروی انقلاب اسلامی حضور و مشارکت اجتماعی بانوان در فعالیت های مختلف را به برکت انقلاب اسلامی چشمگیر توصیف کرد و گفت: یکی از خدمات نظام به ملت بحث بهداشت و سلامت و خدمات بیمه ای است.
 

 



وی با اشاره به اینکه خانه داری شغل محسوب نمی شود در حالیکه ۸۰ درصد جامعه را زنان خانه دار تشکیل می دهند اما مزیتی چون حقوق و ارتقاء شغلی ندارند؛ تصریح کرد: این در حالی است که این قشر در حال خدمات رسانی به اعضای خانواده هستند لذا یکی از دغدغه های زنان خانه دار در راستای آینده و بیمه و حقوق است.


دکتر حسینی با بیان اینکه تنها ۲۰ درصد زنان خانه دار از این موضوع مطلع هستند بر لزوم اطلاع رسانی توسط رسانه ها تاکید کرد و اظهار داشت: معضل دیگر جامعه اشتیاق زنان در ادارات و نهادها است که بیمه زنان خانه دار می تواند این هیجان را کاهش دهد تا بر رسالت اصلی خویش که تربیت فرزند است بیشتر تمرکز کنند.

 



وی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه نباید به صورت مقطعی موج سازی کنند بلکه باید به این موارد همیشه بپردازند؛ از مدیرکل تامین اجتماعی سوال کرد: دولت برای زنانی که تحت پوشش هیچ سازمانی نیستند چه تدبیری لحاظ کرده و آیا خیرین می توانند در این امر ورود کنند؟

 




مدیرکل بانوان و خانواده استانداری در پایان درخواست کرد: اطلاع رسانی درباره بیمه زنان خانه دار از طریق اتوماسیون اداری نیز انجام شود تا افراد بیشتری از این مزیت استفاده کنند.

کد خبر 762465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha