ارتقای جایگاه و افزایش ظرفیت بهره وری بانوان با ایجاد پارلمان/ لزوم ایجاد عدالت جنسیتی

موسوی، با اشاره به برنامه های امور بانوان به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، گفت: طرح های مختلف از جمله تاب آوری، توانمندسازی و آموزش بانوان در سایه ایجاد عدالت جنسیتی اجرا می شوند.

«سیده فرانک موسوی»، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، با بیان اینکه نشست مشترک با مشاورین بانوان فرمانداری ها برای چندمین بار و به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مقارن با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) است در این جلسه ابتدا به دیدگاه امام (ره) درباره آن حضرت و نقش و جایگاه ایشان پرداخته شد.

 

مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان، با بیان اینکه امام راحل (ره) فرزند زهراست، افزود: در موضوعات علمی به نوعی امام خمینی (ره) با الگوگیری از اهل بیت (ع) به ویژه حضرت فاطمه زهرا (س)، اقدام به قیام و انقلاب بزرگی کرد که همان انقلاب شکوهمند اسلامی است و در دنیا تاثیرگذاری خود را نشان داده است.

 

وی به تشریح برنامه های اجرایی در حوزه زنان به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر پرداخت و ادامه داد: کار اجرایی برنامه های شاخص استان و موضوعاتی که باید در شهرستان ها در این ایام به آن پرداخته شود از اوایل آذرماه شروع شده و تمام برنامه ها در حوزه زنان با رویکرد چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی برگزار می شود.

 

موسوی، اضافه کرد: در راستای توانمندسازی بانوان با اشاره به اصل 101 قانون برنامه ششم توسعه در واقع به جایگاه پارلمان های زنان در استان و نقشی که در توانمند سازی می توانند ایفا کنند اشاره و به سوالات مشاورین پاسخ داده شد.

 

وی با بیان اینکه به عنوان مدیر کل امور بانوان در اولین جلسه پارلمان همه شهرستان ها شخصاً حضور پیدا می کنم، گفت: ایجاد پارلمان زنان به نوعی یک اتاق فکر یا یک مجمع مشورتی در حوزه زنان است که از طریق این اتاق فکر به شناسایی ظرفیت های انسانی جامعه بانوان و همچنین تقویت سرمایه اجتماعی آنان پرداخته می شود.

 

اجرای یک هزار برنامه در حوزه بانوان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب

وی ارتقای جایگاه بانوان و بهره وری از ظرفیت آنان در توسعه پایدار را از جمله اهداف ایجاد پارلمان دانست و بیان کرد: با توجه به هفته زن در اسفندماه، باید برنامه شاخصی ویژه ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز زن و روز مادر داشته باشیم، برای چهلمین سالگرد انقلاب، بیش از یک هزار برنامه در حوزه زنان اجرا می شود.

 

مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان، عنوان کرد: تجمع بزرگ بانوان خوزستانی، 15 بهمن در محل مصلای نماز جمعه برگزار می شود و طی آن تجدید میثاقی با امام راحل (ره) و مقام عظمای ولایت خواهیم داشت که این امر نشان می دهد بانوان همچنان پای کار بوده و در حمایت و پشتیمانی از آرمان های امام قدم بر می دارند.

 

تهیه مستند 40 بانوی فرهیخته و کارآفرین

وی با بیان اینکه بانوان نقش تاثیرگذار خود را با حضور در این تجمع اعلام خواهند کرد، اذعان داشت: برگزاری نمایشگاه دستاوردهای بانوان خوزستانی در محل نمایشگاه بین المللی در محل سالن خرمشهر، تهیه مستند 40 بانوی فرهیخته در قشرهای مختلف از جمله در بخش ورزشی، کار آفرینی و ... در حوزه های مختلف توسط سازمان صدا و سیما از دیگر برنامه های ما در امور بانوان به همین مناسبت است.

 

تهیه تندیس 6 بانوی شهید شاخص ملی خوزستان

وی تصریح کرد: از بانوان پیشکسوت دوران دفاع  مقدس تقدیر خواهیم کرد و در حال تهیه تندیس برای 6 بانوی شهید شاخص ملی، خوزستانی هستیم که تا عید سال جدید آماده خواهند شد.

 

رشد چشمگیر حضور بانوان در عرصه های مدیریتی بعد از انقلاب

موسوی، خاطر نشان کرد: آرمان های انقلاب در حوزه زنان دستاوردهایی برای جامعه بانوان داشته، چرا که بعد از انقلاب شاهد رشد چشمگیر حضور آنان در موضوعات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در عرصه های مختلف مدیریتی بوده ایم.

 

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی فرصت های خوبی را برای بانوان فراهم کرده است، یاد آور شد: طرح های مختلفی پس از انقلاب اسلامی ویژه بانوان در کل کشور داشته ایم که همه آنها زیر چتر یک موضوع و آن ایجاد عدالت جنسیتی است.

 

ضرورت حضور بانوان در مناصب مدیریتی، تصمیم گیری و تصمیم سازی ها

مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان، ابراز کرد: هر چه بانوان در مناصب مدیریتی و همچنین تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها حضور داشته باشند می توانند امتیازهایی برای جامعه بانوان داشته باشند.

 

وی از اجرای طرح توانمندسازی 102 نفر از زنان مدیر در استان خبر داد و تاکید کرد: طرح تاب آور اجتماعی و استارت طرح توانمندسازی 2 هزار زن سرپرست خانوار از دیگر برنامه های ما ویژه چهلمین سالگرد پیروز انقلاب اسلامی است.

 

آموزش مهارت های اجتماعی، شغلی و کارآفرینی به بانوان با اعتبار یک میلیارد و 400 میلیون تومانی

وی اظهار کرد: حدود 2 هزار زن سرپرست خانوار را با همکاری دفاتر تحصیلگری و بهزیستی و نهادهای حمایتی شناسایی شدند و دوره های آموزش مهارت های اجتماعی و شغلی و کارآفرینی می بینند و در کنار آنان خواهیم بود تا جذب بازار کار شده و مهارتشان تبدیل به اشتغال شود.

 

موسوی، ادامه داد: اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 412 میلیون تومان به این طرح اختصاص پیدا کرده که طی تفاهم نامه ای بین وزارت کشور و معاونت زنان و فنی حرفه ای کشور انجام شده و در استان رقم خواهد خورد.

 

وی تصریح کرد: به طور ویژه در شهرستان ایذه طرح تاب آوری اجتماعی را در 23 مرحله انجام دادیم و به طور کلی در استان این طرح در 53 محله در سال جاری اجرا شده و تا پایان 97 این طرح را در حاشیه اهواز و در شهرستان مسجدسلیمان اجرا خواهیم کرد.

 

وی با اشاره به اینکه طرح تاب آوری طرحی است که به بانوان آموزش خواهیم داد تا مشکلات خانوادگی، محله، منطقه و حتی شهرستان را مدیریت و برطرف کنند، افزود: کلیه طرح ها در راستای تقویت نهاد خانواده، استیفای حقوق شرعی بانوان و توانمندسازی آنها و بهره مندی از ظرفیت انسانی جامعه بانوان و سرمایه اجتماعی بانوان خواهد بود.

 

کد خبر 762051

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha