به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «سودابه امینی» عصر امروز یک شنبه هفتم بهمن در افتتاحیه هفتمین جشنواره ملی آفرینش که با حضور مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون بر گزار شد، گفت:هنرهای تجسمی یکی از بهترین وسیله های ارتباطی شناخته شده است. این هنر به عنوان زبان همگانی در زمینه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و صنعتی در تمام فعل و انفعالات فکری استفاده می شود.
دبیر هفتمین جشنواره ملی آفرینش با بیان اینکه کودکان و نوجوانان ما برای ارتقای اندیشه و احساس نیاز به فراگیری هنر دارند، عنوان کرد: جشنواره ملی آفرینش بهانه ای برای تجلیل از مربیان و اعضای ۴ تا ۱۸ ساله کانون هست که به بیان احساس و اندیشه خود پرداختند. این کودکان و نوجوانان با توجه به شعار زندگی کردن تمرین می خواهد به آفرینش آثار هنری دست زدند.ماحصل تلاش این کودکان و نوجوانان ، تمرین بیان خویش به زبان هنرهای تجسمی است.
امینی با اشاره به داوری آثار هفتمین جشنواره ملی آفرینش خاطر نشان کرد:این آثار نهم دی از سوی ۱۵ داور در پنج رشته خوشنویسی، عکاسی، سفال، نقاشی و هنرهای بومی سنتی داوری شد .از سه هزار اثر رسیده به جشنواره، ۳۰۱ اثر سایسته تقدیر شد.
مدیر مرکز آفرینش های ادبی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ضمن تشکر از داوران و مدیر عامل کانون بیان کرد: در بخش نقاشی ۱۲۸۹ اثر به بخش نهایی راه یافت که ۶۹ اثر شایسته تقدیر شناخته شد.۴۰۲ عکس به بخش نهایی راه یافت که ۴۱ اثر برکزیده شد.در بخش سفال ۴۳۳ اثر به بخش نهایی رسیدند که از این میان ۵۰ اثر برگزیده و شایسته تقدیر شد.در خوشنویسی ۳۷۲اثر در بخش نهایی داشتیم که ۴۴ ا اثر شایسته تقدیر و برگزیده شدند.در قسمت هنرهای بومی و سنتی ۴۰۰ اثر به بخش نهایی راه یافت که ۹۷ اثر شایسته تقدیر شد.
گفتنی است، نمایشگاه آثار هفتمین جشنواره ملی آفرینش از ۷ تا ۲۲ بهمن در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب میزبان بازدیدکنندگان و علاقمندان است.
نظر شما