به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا، «سلمان نصرتطلب» امروز(یکشنبه،7بهمن) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد دغدغههای همه مسئولان جامعه در راستای اشتغال و بیکاری هستیم.
مسئول مركز آموزش فني و حرفه اي میرزاکوچک صومعه سرا با بیان اینکه در این نهاد 30 پرسنل در رستههای مختلف مشغول فعالیت هستند، افزود: مجموعه فعالیتهای فنی و حرفهای در 2 بخش دولتی و غیردولتی خلاصه میشود.
وی با بیان اینکه در بخش دولتی11 کارگاه آموزشی مانند جوشکاری، اتومکانیک، تراشکاری، کشاورزی، برق و الکترونیک و ... فعالیت میکند، گفت: هدف این کارگاهها برگزاری دورههای آموزشی کوتاه مدت، افزایش توانمندیهای علمی و عملی افراد، تربیت نیروی انسانی، ایجاد شغلی هدفمند و پویا برای متقاضیان آموزشهای مهارتی است.
نصرتطلب با بیان اینکه در 10 ماهه سال جاری در یازده کارگاه آموزشی مذکور 219 هزار و 217 نفر ساعت و بالغ بر 975 نفر شرکت کردهاند، تصریح کرد: پایه اصلی مرکز فنیوحرفهای در آموزش خلاصه میشود.
وی با اشاره به اینکه سازمان فنی و حرفهای آموزشهای خود را با نیازهای بازار وفق میدهد، خاطرنشان کرد: این آموزشها برای افراد شاغل در راستای ارتقای شغلشان هم برگزار میشود.
مسئول مركز آموزش فني و حرفه اي میرزاکوچک صومعه سرا با بیان اینکه فرایند این آموزشها منجر به برگزاری آزمون کتبی و عملی و در صورت کسب نمره حد نصاب ارائه گواهینامه به فرد میشود، اظهار کرد: دریافت پروانه کسب در مشاغل مرتبط، کسب وام مشاغل خانگی، بیمه تامین اجتماعی حرفههای شاغلین صنایع ساختمان، قالی بافان و صنایع دستی و استفاده از تسهیلات وام خود اشتغالی از جمله مزایای گواهینامه فنی و حرفهای است.
نصرتطلب با اشاره به بخش غیرثابت و سیار مرکز آموزش فنیوحرفهای صومعهسرا، افزود: در سال 97 در راستای آموزش در پادگانها و یگانهای نظامی به 64 هزار و 537 نفر ساعت برای 427 نفر از سربازان کلاسهای مهارتآموزی برگزار کردیم که منجر به کسب رتبه اول مرکز آموزشفنی و حرفهای صومعهسرا در مراکز 22گانه گیلان شد.
وی با بیان اینکه بخش دوم آموزشهای سیار در زندانها و ندامتگاهها بوده است، گفت: در ندامتگاه غرب گیلان واقع در ضیابر توفیقات خوبی صورت گرفته است که پرورش زنبور عسل، پرورش ماهیان گرمابی و سردابی، برق کاری ساختمان، سرویس و نگهداری خودرو، خدماتی و جوشکاری از جمله آموزشهای مهارتی در ندامتگاه است.
مسئول مركز آموزش فني و حرفه اي میرزاکوچک صومعه سرا با اشاره به اینکه برای 350 نفر از زندانیان در 49هزار و 485 نفر ساعت مهارتهای آموزشی برگزار کردیم، تصریح کرد: بخش دیگر آموزش ما در دانشگاههاست که بالغ بر چهار دوره در دانشگاهها برگزار کردهایم.
نصرت طلب، آموزش در مرکز بهزیستی و درمانی تحت پوشش را از دیگر برنامهها عنوان و خاطرنشان کرد: برای بالغ بر 50 نفر، پنج هزار و 300 نفرساعت منعقد شده است.
وی با بیان اینکه باید روستاییان از آموزش رایگان بهرهمند شوند تا به اشتغال پایدار دست یابیم، اظهار کرد: در این راستا برای 65 نفر از روستاییان بالغ بر پنج هزار نفر ساعت آموزش مهارتهای فنی و حرفهای را برگزار کردهایم.
مسئول مركز آموزش فني و حرفه اي میرزاکوچک صومعه سرا افزود: در بخش آموزش سیار شهری که شامل هنرستانها است، برای 80 دانشآموز بالغ بر پنج هزار و 500 نفر ساعت کلاس آموزشی برگزار کردهایم.
نصرتطلب با بیان اینکه در زمینه طرح استاد شاگردی(مهارت اموزشی در محیط کار واقعی) رتبه نخست را در بین 22 مرکز گیلان کسب کردهایم، گفت: در این طرح 254 نفر از بنگاههای اختصاصی و مراکز یادگیری را شناسایی وجذب کردیم.
وی با اشاره به اینکه همزمان با ایام الله دهه فجر نخستین کارگاه آموزشی سازه آسانسور استان گیلان در مرکز آموزش فنی و حرفهای صومعهسرا افتتاح میشود، تصریح کرد: این سازه بالغ بر چهار سال است که کلنگش بر زمین خورده و 21 بهمن به بهرهبرداری میرسد.
مسئول مركز آموزش فني و حرفه اي میرزاکوچک صومعه سرا با بیان اینکه برای این پروژه بالغ بر 200 میلیون تومان اعتبار از محل کمیته برنامهریزی شهرستانی و استانی هزینه شده است، خاطرنشان کرد: دوره آموزشی این سازه هفت هزار و 200 ساعت و در 9 ماه است که ظرفیت هر دوره 20 نفر است.
نظر شما