تلاش برای پایین کشیدن جایگاه دلار در بازارهای جهانی

چوپانی با بیان اینکه ۸۰ درصد کالا در بازارهای جهانی براساس دلار عرضه می‎شود، گفت: باید تلاش کنیم که جایگاه دلار در مبادلات اقتصادی و تجاری جهان کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «علیمحمد چوپانی» امروز (یکشنبه 7 بهمن) در نشست تخصصی «چشمانداز صنعت غذا در شرایط تحریم» اظهار کرد: رسیدن به تأمین غذایی و فراهم کردن بستری برای عدم نگرانی بزرگان این صنعت به چارهاندیشی و همفکری نیاز دارد.

 

رئیس اتاق بازرگانی گرگان ادامه داد: در مشکلات به وجود آمده در بخش اقتصادی نباید تنها دولت را مقصر گرفت چراکه ما عامل ایجاد تحریم نبودیم و این شرایط با روی کار آمدن فرد دیوانهای بوجود آمده که رئیس جمهور آمریکا شده است.

 

چوپانی تصریح کرد: اگر هر ایرانی روزانه یک کیلو غذا مصرف کند 80 هزار تن مصرف غذای ما در کشور میشود و ماهانه به 30 میلیون تن میرسد حال با شرایط تحریم باید توجه کرد که چطور میتوان این میزان غذا را تأمین کرد.

 

وی تأکید کرد: ما به دنبال سرزنش دولت نیستیم گاهی دولت تلاش میکند اما ما بیانصافی میکنیم و باید گفت برخی اوقات گرانی مربوط به سازوکار توزیع است و به واردکننده و سودجویان مربوط است و برخی اوقات به دولت ربطی ندارد و باید کمک کنیم و در صورت مشاهده این افراد سودجو باید نظام را در جریان بگذاریم و مشکل را حل کنیم.

 

رئیس اتاق بازرگانی گرگان یادآور شد: در شرایط فعلی کشور صاحب‎نظران حوزه صنعت و غذا باید برای الگوی مصرف گام بردارد.

 

چوپانی تاکید کرد: باید بتوانیم  تحریمها را مدیریت کنیم و عرصه پول ارز خارجی بر پایه دلار را بر پایه یورو، لیر و ... بیاوریم تا در تکانه‎های اقتصادی با مشکل روبه‎رو نشویم.

 

وی با بیان اینکه 80 درصد کالا در بازارهای جهانی براساس دلار عرضه میشود، یادآور شد: باید تلاش کنیم که جایگاه دلار در مبادلات اقتصادی و تجاری جهان کاهش یابد.

 

کد خبر 760405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha