به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین «علی عباسی» در نشست خبری با عنوان «جامعه المصطفی العالمیه در انقلاب اسلامی» و مراسم رونمایی از 35 اثر تولید شده در پژوهشگاه بین المللی المصطفی در سال 1397 که امروز (یکشنبه 7 بهمن ماه) در این پژوهشگاه برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی یک نقطه عطف در تاریخ ایران است و تاریخ ما را به قبل و بعد از انقلاب تقسیم می کند و حتی در جهان اسلام نیز پدیده ای به شمار می آید که نقطه عطف مهم و تعیین کننده است.
رئیس جامعه المصطفی افزود: واقعیت انقلاب اسلامی نقش تعیین کننده ای در جهان معاصر داشته و آثار و دستاوردها و پیام های این حادثه بزرگ برای همه بشریت تعیین کننده بوده است.
وی با اشاره به ایستادگی انقلاب اسلامی در برابر همه حوادث و تندبادها تصریح کرد: دشمنان انقلاب از ابتدا آرزوی خود را در از بین رفتن و زوال این پدیده آشکار و اعلام کردند این انقلاب چند ماه دیگر از بین خواهد رفت و کسی نمی تواند در برابر جریان های مسلط جهان بایستد. این وعده ها تمدید شدند تا الان که چهل سال از پیروزی انقلاب بزرگ می گذرد.
عباسی اظهار داشت: جان بولتون جنگ طلب در پاریس و در جمع منافقین مطرود آرزو کرد که انقلاب اسلامی چهل سالگی خود را نبیند اما این آرزو هم همانند آرزوهای خام چهل ساله آنان ناکام ماند. این آرزو با صاحبان آن به خاک خواهند رفت.
وی انقلاب اسلامی را مرحله ای از مراحل تاریخی حاکمیت حق توصیف کرد و ادامه داد: مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی که مخالفان و دشمنان خود را برافروخته است عرضه الگوی جدیدی برای حیات اجتماعی انسان و اداره حیات بین المللی به شمار آمده که این مساله برای کسانی که سال ها بر سرنوشت بشر مسلط بوده اند، غیرقابل قبول است.
رئیس جامعه المصطفی از کنار گذاشته شدن دین از عرصه حیات اجتماعی به عنوان یکی از کلیدواژه های مهم تمدن جدید یاد کرد و خاطرنشان ساخت: آنها می گویند دین به حوزه فردی و معنویت و اخلاق و رفتارهای فردی انسان محدود شود و اداره اجتماع و کشورها و روابط بین کشورها باید به انسان ها سپرد و دین حق اظهار نظر ندارد.
وی تأکید کرد: کسانی که چنین ادعایی مطرح می کنند به برخی از دوره های تاریخی استناد می کنند که در آنها ادعا می شود دین حاکمیت داشته ولی موفق نبوده است. در پاسخ به آنها باید بگوییم که برخی از این دوره ها به یک مقطع تاریخی خاص و جغرافیایی خاص و دین خاص اختصاص دارد و نباید این ناکامی را به سایر عرصه ها و ادیان و اسلام ارتباط داد.
عباسی همچنین خاطرنشان ساخت که در ترسیم آن دوره سیاهی که ادعا می کنند نیز مبالغه و مغالطه شده است.
وی با اشاره به تهاجم رسانه ای گسترده دشمنان علیه انقلاب اسلامی در برهه کنونی گفت: دشمنان پیش از این نیز وارد جنگ سخت شده و درصدد بودند که انقلاب اسلامی را با حمایت از دیکتاتورهای قسی القلبی نظیر صدام به چالش بکشند و با همه توان نظامی و اقتصادی از این دیکتاتور حمایت کردند.
رئیس جامعه المصطفی به انواع توطئه های داخلی، ترورهای فراوان به ویژه در دهه اول انقلاب اسلامی، تحریم و فشارهای اقتصادی به عنوان ابزار دشمن علیه انقلاب اسلامی یاد کرد و افزود: ایران 17 هزار شهید ترور در راه انقلاب اسلامی تقدیم کرده است و می توان گفت که انقلاب اسلامی مهمترین قربانی تروریسم در جهان محسوب می شود.
وی پدیده تکفیر را یکی دیگر از توطئه ها برشمرد و تأکید کرد: فتنه تکفیر که هدف آن نیز فقط ضربه زدن به انقلاب اسلامی بود، نیز با قدرت و اقتدار انقلاب اسلامی درهم شکست.
عباسی دستاوردهای انقلاب اسلامی را بسیار عظیم و مورد اذعان جهانیان دانست و گفت: این دستاوردها گرچه با بایکوت رسانه ای امپراتوری رسانه ای جهان مواجه شده است اما مراکز سنجش نهادهای بین المللی به این دستاوردها اذعان کرده و باید این موارد به گوش جوانان برسد.
وی جامعه المصطفی را آینه گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه بین الملل توصیف کرد و بیان داشت: جامعه المصطفی یک نهاد علمی و آموزشی و پژوهشی برخواسته از متن انقلاب اسلامی و حوزه های علمیه به عنوان کانون انقلاب اسلامی است. به اذعان دانشگاه آکسفورد، جامعه المصطفی از سه دانشگاه های معتبر و تاثیرگذار بین المللی در جهان اسلام است.
رئیس جامعه المصطفی به تشریح پیشرفت های علمی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و افزود: مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی ارائه اندیشه ای در جهان و پرورش انسان های امیدواری است که تاریخ را در منطقه و جهان ورق می زنند.
وی در تبیین دستاوردهای علمی حوزه گفت: 150 هزار جلد کتاب توسط مراکز مختلف حوزه ای تولید شده، 170 نشریه علمی پژوهشی و ترویجی در حوزه منتشر می شود و 270 رشته و گرایش علمی در متن حوزه پیش بینی شده است. البته ما همچنان با نقطه مطلوب و آرمانی فاصله داریم.
نظر شما