به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان: «سعید نمکی» در حاشیه مراسم افتتاح همزمان مراکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان که در وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: در مورد پیشگیری، بیشترین نقش مربوط به آموزش است که مردم آموزش ببینند که از چه رژیم های غذایی استفاده کنند و خود را دور از آلاینده ها قرار دهند. باید سایر بخش ها مانند محیط زیست که در پیشگیری از سرطان موثر هستند را به همکاری و همراهی بیشتر دعوت کنیم.
سرپرست وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: مردم باید آموزش هایی را در مورد افزایش تحرک بدنی و ورزش همگانی، کاهش وزن در صورت اضافه وزن و چاقی، کاهش پرخوری و مصرف غذاهای چرب اشباع شده دریافت کنند.
وی یکی از راهکارهای تشخیص زودهنگام سرطان را تقویت آموزش همگانی عنوان کرد و بیان کرد: مردم باید نسبت به بیماریهای خود حساس تر باشند.
وی افزود: در مورد درمان سرطان به دنبال آن هستیم که شیوه هایی از درمان که کمترین عارضه و بیشترین اثربخشی در تومور به همراه دارد را به کار بگیریم، به ویژه روش های ایمونوتراپی که با شیمی تراپی متفاوت است و عوارض بسیار کمتری برای بیمار و اثرات بسیار بیشتری بر روی سلول های تومورال دارد و یکی از روش های مناسب درمان سرطان محسوب می شود.
نمکی افزود: 75 مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان، سرطان را به وسیله کیت ها و دستگاه های ماموگرافی دیجیتال تشخیص می دهند.
نظر شما