ستادعالی از طرح‌های گردشگری دینی کانون‌ها حمایت می‌کند

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر ارزانی از گردشگری دینی به عنوان فعالیتی عالمانه یاد کرد و گفت: ستادعالی از طرح های گردشگری دینی کانون های فرهنگی هنری مساجد حمایت می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جزیره هرمز، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر «حبیب الله ارزانی» در نشست کارگروه گردشگری دینی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در کانون علی بن ابی طالب(ع) جزیره هزار رنگ هرمز با اشاره به وجود خیر و شر در دنیا، خاطرنشان کرد: در طول تاریخ بشر همواره خیر و شر در مقابل یکدیگر یوده اند و پس از پیروزی انقلاب، دنیای کفر و استکبار برای نابودی انقلاب و نظام اسلامی از روش های مختلفی بهره گرفت.

 

وی افزود: دشمن پس از شکست در جنگ هشت ساله، جنگ نرم را در قالب های مختلف علیه ملت و نظام اسلامی به راه انداخت که این نبرد به مراتب از جنگ تحمیلی سخت است.  

 

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه از کانون های مساجد به عنوان قدرت نرم نظام در جنگ نرم یاد کرد و گفت: سیاست های مهمی در راستای تقویت جایگاه کانون ها در دستور کار ستادعالی است که مهمترین آنها برون سپاری امور به کانون ها، رسمیت بخشی فعالیت های کانون ها و ازائه آموزش های لازم است.

 

وی با بیان اینکه فعالان فرهنگی مساجد بدون توجه به فواید مادی و با نیت رضایت الهی و خاصانه در حال ارائه خدمات فرهنگی به جامعه هستند، گفت: حدود 25 هزار کانون فرهنگی هنری در سطح کشور وجود دارد که یکی از مشکلات فراروی ما به ثبت نرسیدن این ظرفیت های مردمی است که ثبت آنها در دستور کار ستاد قرار دارد.

 

حجت الاسلام و المسلمین دکتر ارزانی به تفاهم نامه ستادعالی و بهزیستی نیز اشاره و عنوان کرد: امسال مجوز رسمی تاسیس هزار مهدکودک در کانون ها از سازمان بهزیستی دریافت شده که برای هر مهد مبلغ 7 میلیون تومان وجه نقد و یک وعده غذای گرم در نظر گرفته شده است.

 

 

وی  در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت ورود کانون های فرهنگی هنری در زمینه ترویج فرهنگ گردشگری دینی در کشور تاکید کرد و گفت: کانون ها در مرحله نخست باید تعریف شفاف و روشنی از گردشگری دینی ارائه دهند و سپس راههای استفاده از هنر نظیر عکاسی، فیلم سازی، خوشنویسی، داستان نویسی و ... در گردشگری را نیز بررسی کنند.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: مهمترین وطیفه ستاد عالی ایجاد فضایی است که کانون های فعال در حوزه گردشگری شناسایی و ساماندهی شوند و توانایی، ظرفیت و پتانسیل خود را در این فضا عرضه کنند.

 

وی گردشگری را فعالیتی عالمانه دانست و در عین حال تاکید کرد که ابتدا باید زیر ساخت های این عرصه فراهم شود و از این رو ستادعالی آمادگی دارد که از کانون های فعال در این حوزه حمایت کند.

 

ارزانی با تاکید بر ایجاد سامانه برای معرفی کانون های مجری طرح های گردشگری، پتانسیل، ظرفیت ها و امکانات در فضای مجازی وهمچنین تبادل تجریه کانون ها با یکدیگر، افزود: کانون ها از مدل های نوین در گردشگری نظیر اردوهای کوهپیمایی و تربیت، ورزشی گردشگری مانند سوارکاری استفاده کنند.

 

وی همچنین به تشریح چالش های حوزه گردشگری نیز پرداخت و گقت: کانون های فرهنگی هنری در اجرای طرح گردشگری به دنبال عرضه خود نیستند بلکه درصدد انتقال مفاهیم می باشند و این نکته ظرفیت باید سرلوحه امور قرار گیرد.

 

دبیر ستاد عالی کانون های مساجد توجه به خرید و فروش محصولات فاخر و ارزشمند تولید شده در مناطق مختلف کشور به ویژه صنایع دستی را یکی دیگر از مواردی برشمرد که باید در اولویت طرح گردشگری دینی قرار گیرد.

 

وی با بیان اشاره به ظرفیت های منحصر به فرد اقصی نقاط کشور به ویژه هرمزگان، خاطرنشان کرد: جزیره هرمز با خاک های رنگی و جزیره هنگام با صنایع دستی دلفین هایش شناخته شده است که باید در برندسازی گردشگری دینی از این ظرفیت ها نیز استفاده شود.

 

ارزانی برخورداری از تنوع آیین و سنن در مناطق مختلف را نیز از دیگر ظرفیت های گردشگری برشمرد و تصریح کرد: متاسفانه تا کنون نتوانسته ایم آن گونه که باید آیین ها را معرفی کنیم.

 

وی در خاتمه ضمن قدر دانی از فعالان کانون علی بن ابی طالب(ع) جزیره هرمز، گفت: ستادعالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور از طرح های گردشگری کانون ها حمایت منطقی و قاعده مند خواهد کرد.

 

 

 

کد خبر 760279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha