به گزارش خبرگزاری شبستان، هیچ تصمیمی راجع به بنزین نگرفتهایم، تولید ۱۲۲ میلیون تنی محصولات کشاورزی طی ۴ دهه، موافقت دولت با درخواست تاسیس ۴۰ حزب جدید، یک بام و دوهوای غربی ها در برابر ایران و عربستان از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه ۷ بهمن ماه است که میتوانید مشروح آن را در لینکهای زیر بخوانید.
تولید ۱۲۲ میلیون تنی محصولات کشاورزی طی ۴ دهه
«محمود حجتی» دیشب (شنبه 6 بهمن ماه) با حضور در برنامه نگاه یک شبکه اول سیما در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به تشریح اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در سال های بعد از پیروزی انقلاب پرداخت و گفت: «بیشترین سرمایه گذاری سالهای اخیر کشور صرف آب و خاک ایران شده است به عنوان مثال در بهمن 57 همه شبکه های فرعی آبیاری و زه کشی کشور حدود 141 هزار و 500 هکتار بوده که امروز این رقم به یک میلیون و 165 هزار هکتار رسیده است.»
وزیر جهاد کشاورزی به دیگر اقدامات این وزراتخانه در حوزه آب و خاک اشاره کرد و گفت: «قبل از انقلاب حدود 38 هزار هکتار از اراضی کشاورزی تحت پوشش سامانه های نوین آبیاری بود که امروز این رقم به حدود دو میلیون و 50 هزار هکتار رسیده است. همچنین بحث تجهیز و نوسازی اراضی مدرن و سنتی و شالیزاری از 121 هزار هکتار به یک میلیون و 630 هکتار رسیده است. در مورد جنگل کاری، احیا و توسعه جنگل های شمال از 30 هزار هکتار در قبل از انقلاب به 400 هزار هکتار رسیده ایم.»
نبود رانت و حذف یارانه از واردات قیمت ها را متعادل می کند
«علی وقف چی» در بخش خبری ساعت 21 شبکه یک سیما با بیان اینکه نبود رانت و حذف دلار 4200 تومانی از واردات باعث می شود قیمت ها خود به خود متعادل شود، گفت: «وقتی به یک واردکننده ارز 4200 تومانی داده می شود ولی تولید کننده داخلی با دلار 10 هزار تومان اقدام به تولید می کند شرایط به سمت نابودی و حذف تولید داخلی می رود.»
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت گوشت های وارداتی گفت: «گوشت با دلار 4200 تومان وارد می شود اما قیمت آن در کشور بالاتر از این است البته برخی هم به دنبال سودجویی هستند وگرنه هیچ کشوری نمی تواند سیستم های اطلاعاتی به این عریض و طویلی داشته و نتواند نظارت صحیحی بر تأمین و توزیع گوشت مصرفی مردمش انجام دهد.»
هیچ تصمیمی راجع به بنزین نگرفتهایم/ نقل قولها درست نیست
«نادر قاضی پور»، نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه هفت بهمن در تذکری گفت: این روزها در جامعه شایعه شده است که مجلس می خواهد قانونی را تصویب کند که طبق آن هر روز به هر نفر یک لیتر بنزین داده شود.
«علی لاریجانی»، رییس مجلس در پاسخ به این تذکر قاضی پور گفت: ما در مجلس راجع به بنزین هیچ تصمیمی نگرفتیم و این نقل قول ها درست نیست.
یک بام و دوهوای غربی ها در برابر ایران و عربستان حیرت آور است
«عباسعلی منصوری آرانی» در گفت و گو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان در خصوص گزارش منتشر شده از سوی آسوشیتدپرس مبنی بر اقدامات عربستان در مورد موشک های بالستیک، گفت: عربستان سال ها قبل هم سعی داشت که در شرایط علمی در ریاض دست به تحقیقاتی بزند و اقداماتی در ارتباط با بحث های اتمی انجام دهد.
عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه در دو دهه قبل سعودی دست به این گونه اقدامات زده بود، افزود: همچنین عربستان در خصوص تسلیحات هسته ای به پشتیبانی از پاکستان می پرداخت و از سوی دیگر نیز همواره تلاش داشته جزو کشورهای تراز اول دنیا از نظر داشتن تسلیحات باشد.
وی با انتقاد از سکوت جامعه جهانی از جمله کشورهای غربی در قبال این اقدامات عربستان، اظهار داشت: مواضعی که این کشورها در مورد ایران می گیرند با مواضعشان در خصوص عربستان کاملا متفاوت است به عنوان مثال می توان به حادثه حمله به برج های دوقلوی آمریکا اشاره کرد که علیرغم اذعان مقامات این کشور مبنی بر این که اکثر حمله کنندگان عربستانی بوده اند اما شاهد هیچگونه برخورد از سوی واشنگتن با ریاض نبودیم.
افزایش ۶ تا ۷ درصدی پایه پولی با تصویب طرح اصلاح قانون بودجه ۹۷
«عبدالناصر همتی» در ادامه جلسه علنی امروز یکشنبه هفت بهمن و در هنگام بررسی طرح اصلاح قانون بودجه سال 97 گفت: در این اصلاحیه 18 هزار و 600 میلیارد تومان سود از بابت خرید و فروش ارز برای بانک مرکزی پیش بینی شده است که اگر این طرح مصوب شود بانک مرکزی باید بابت سودی که برایش محقق نشده است مالیات بپردازد که این باعث رشد شش الی هفت درصدی پایه پولی و نقدینگی در پایان سال می شود.
رییس کل بانک مرکزی اظهار داشت: نتیجه عملکرد ارزی بانک مرکزی ۲ هزار و 400 میلیارد منفی است و ما اصلا چنین درآمدی نخواهیم داشت.
لاریجانی در این زمینه گفت: چطور می خواهید این مصوبه محقق شد؟
معاون اول رئیسجمهوری دوشنبه در راس هیاتی عالیرتبه به دمشق پایتخت سوریه سفر میکند. «اسحاق جهانگیری» در جریان این سفر دو روزه که با هدف توسعه تعاملات بین ایران و سوریه انجام میشود، با بشار اسد رئیس جمهوری و عماد خمیس نخست وزیر این کشور دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
موافقت با درخواست تاسیس ۴۰ حزب جدید از سوی دولت تدبیر و امید
«سید سلمان سامانی» با بیان اینکه توسعه سیاسی و اجتماعی به ویژه در زمینه احزاب مورد توجه وزارت کشور بوده است، اظهار داشت: در سه سال اخیر ۳۳ جلسه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب تشکیل شده که ۱۶۶ مصوبه پیرامون فعالیت های احزاب، تشکل ها و اقلیت های دینی داشته است.
سخنگوی وزارت کشور افزود: خانه احزاب که در دولت گذشته تعطیل شده بود در دولت یازدهم به عنوان یک نهاد تاثيرگذار با ترکیب سه فراکسیون اصلاح طلب و اصولگرا و مستقل در راستای حمایت از توسعه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی راه اندازی شد همچنین با همکاری و استقبال گروهها و احزاب تاکنون دفاتر استانی خانه احزاب در ۱۴ استان کشور فعالیت خود را آغاز کرده اند.
سخنگوی وزارت کشور تدوین شیوه نامه فعالیت جبهه های حزبی در دولت یازدهم را در راستای شفاف سازی و قاعدهمند کردن فعالیتهای سیاسی مهم خواند و بر توجه دولت به این امر تأکید کرد و گفت: در دولت تدبیر و امید با درخواست تاسیس 40 حزب جدید موافقت شده است که از این تعداد 25 حزب مجوز فعالیت دائم دریافت کرده اند و 15 حزب جدید دیگر ضمن دریافت مجوز فعالیت موقت در حال طی مراحل قانونی و تشکیل دفاتر استانی به منظور دائمی کردن مجوز خود هستند همچنین سالیانه 60 کنگره حزبی با حضور ناظران وزارت کشور برگزار می شود که تغییرات آنها توسط وزارت کشور نظارت و ثبت و در روزنامه رسمی کشور هم منتشر می شود./
نظر شما