علی سیف، کارشناس امور قرآنی ناحیه دو آموزش و پرورش همدان با بیان اینکه مربیان مدارس قرآن از مربیان آموزش و پرورش استان هستند که دورههای خاصی را گذرانده و آماده آموزش به دانشآموزان هستند، به خبرنگار شبستان گفت: برای راهاندازی 25 مدرسه قرآن در شیفت بعد ازظهر استفاده میشود.
وی با بیان اینکه در تابستان امسال یازده مدرسه قرآنی با یک هزار نفر دانش آموز فعال بود، اظهار داشت: در حال حاضر در ناحیه دو، یازده مدرسه قرآن وجود دارد و هم اکنون 25 مدرسه قرآنی نیز راه اندازی شده است.
وی اضافه کرد: بیشترین تأکید بر روی مقطع دبستان است که قرآن را به صورت روخوانی، روانخوانی، تجوید و صوت و لحن آموزش داده شود و اولویت کلاس های قرآنی با دانش آموزان است و در صورت نیاز تدابیری اندیشیده شده تا اولیای دانش آموزان نیز از این کلاس ها بهره مند شوند.
کارشناس امور قرآنی ناحیه دو آموزش و پرورش همدان، افزایش هیئت های مذهبی دانش آموزان را از دیگر برنامه های آموزش و پروزش ناحیه دو دانست، و گفت: سال گذشته 36 هیئت مذهبی مدارس متوسطه راه اندازی شد که امسال افزایش هیئت های مذهبی در مدارس متقاضی و راهنمایی در دستور کار است.
سیف افزود: برای مقابله با تهاجم فرهنگی افسار گسیخته دشمنان اسلام و نظام اسلامی دنبال کردن اقامه نماز جماعت در مدارس و آشنا نمودن دانش آموزان با فرهنگ اسلامی و هویت دینی است.
وی اظهار داشت: هیچ کتابی به اندازه قرآن به مباحث علمی نپرداخته است که از این رو باید قرآن در مدارس قرآنی و دانشگاه ها به حالت ویژه ای مورد توجه و تاکید قرار داده شود.
وی افزود: جامعه اسلامی ما با تمسک به آیات قرآن و تاسی از گفتمان نبوی و علوی در جنگ هشت ساله و نیز جنگ نرم تاکنون موفق عمل کرده و توطئههای دشمنان را نقش بر آب کرده است.
سیف، خواستار توجه اهمیت قرآن و معارف اسلامی و مدارس و مربیان به این کتاب آسمانی شد، و اضافه کرد: قرآن و علوم قرآنی از مهمترین مسائلی است که همه آحاد مردم و مسئولان باید به آن توجه کنند و از معارف آن الهام بگیرند و تمام تلاش خود را برای پیادهکردن احکام الهی براساس دستورات قرآن در جامعه به کار بگیرند.
پایان پیام/
نظر شما