به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «محمد امید »در نشست مدیران امور روستایی و شوراهای استانداری های سراسر کشور گفت: باید علاوه بر اینکه مجریان خوبی هستیم سیاست و هدف مشخصی در توسعه روستایی داشته باشیم.
معاون توسعه امور روستایی و مناطق محروم کشور، تبدیل معاونت توسعه روستایی به یک حوزه مطالبه گر در زمینه مسایل روستاها را از استراتژی های این معاونت برشمرد.
وی تاکید کرد: در حال حاضر 49 دستگاه دولتی در روستاها کار می کنند و ما نمی خواهیم به عنوان پنجاهمین دستگاه دولتی وارد خدمات رسانی به روستاها شویم و در مسایل اجرایی ورود پیدا کنیم بلکه هدف ما این است که مطالبه گر خدمات دستگاه های دیگر در روستاها باشیم بنابراین مطالبه گری یکی از اصول اصلی کار در معاونت روستایی است.
امید با بیان اینکه خدماتی که مجموعه نظام در روستاها انجام داده است جزو افتخارات بالای نظام است، تصریح کرد: بسیاری از روستاهای ما که خدمات دریافت کرده اند از استانداردهای سایر کشورها بالاتر هستند به طوری که برخی کشورها می گویند ایران در ارایه خدمات به روستاها افراط کرده است.
معاون توسعه امور روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه 82 درصد روستاها گازرسانی شده است، گفت: ما نمی خواهیم دستگاه جدیدی در حوزه خدمات رسانی به روستاها ایجاد کنیم بلکه دستگاهی خواهیم بود که هم افزایی بین خدمات ایجاد کند.
وی با بیان اینکه برخی خدمات نهادهای خدمتگزار در روستاها به گونه ای است که فعالیت همدیگر را خنثی کرده است، خاطرنشان کرد: باید ساختاری متناسب با این مسئله تعریف کنیم و در این ساختار کمک کنیم که همه به نقطه مشترک برسیم و در این رابطه پیشنهاد می کنم شورای عالی روستا ذیل معاون اول رییس جمهور شکل بگیرد و در استان ها نیز ذیل مدیران روستایی استان ها ایجاد شود.
امید با بیان اینکه به انسجام بخشی در روستاها نیاز داریم که برای تحقق آن اصلاح ساختار باید انجام شود، تصریح کرد: نهادهای حاکمیتی، دولت، سازمان های مردم نهاد سه مجموعه ای هستند که در روستاها خدمت رسانی می کنند و باید بین این سه نهاد در شرایط امروز انسجام بخشی ایجاد شود تا کار نتیجه بخش تر و خدمت رسانی با سرعت بیشتری در روستاها انجام شود.
معاون توسعه امور روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه اشتغال از ضروری ترین مسایل امروز روستاها است که در دولت دوازدهم در حال تحقق است، تصریح کرد: در توسعه روستایی باید سند توسعه روستایی را نیز مورد توجه و تدوین قرار دهیم.
وی با بیان اینکه در تسهیلات توسعه روستایی مطالبه گر هستیم، تاکید کرد: اعتبارات در روستاها باید هزینه شود و اشتغال پایدار نیز ایجاد کند و این خط قرمز ما است.
امید با بیان اینکه اشتغال روستایی باید متناسب با ظرفیت و پتانسیل موجود در منطقه تعریف شود، گفت: در روستاها طرح هایی مانند بوم گردی فرصت خوبی برای ایجاد اشتغال است که میخ آن در روستاها کوبیده می شود.
معاون توسعه امور روستایی و مناطق محروم تاکید کرد: اعتباراتی که در بخش اشتغال روستایی پیش بینی شده است باید فقط در روستاها هزینه شود و این هزینه کرد به ایجاد اشتغال پایدار منتهی شود.
نظر شما