«علیرضا حبیبی»، دبیر ستاد نکوداشت چهل سالگی انقلاب اسلامی در معاونت صدای سازمان صدا وسیما در گفت وگو با خبرنگار رادیو خبرگزاری شبستان در پاسخ به این پرسش که در آستانه چهل سالگی انقلاب، پیشرفت رسانه ای در حوزه رادیو نسبت به قبل از انقلاب چقدر بوده است، گفت: سوال شما راباید از دو منظر پاسخ داد، اول درباره ساختار رادیو و مباحث فنی، در این زمینه رادیو بسیار پیشرفت کرده است، هم از نظر تعداد شبکه ها و هم از نظر تنوع آن ها، ما امروز شبکه های تخصصی مختلفی داریم از جمله شبکه هایی چون ورزش، سلامت، جوان، فرهنگ، اقتصاد، صبا و ... . تنوع بخشی به ساختار بسیار مهم است.
مدیر رادیو انقلاب در ادامه توضیح داد:بخش دیگر محتوای رادیو است. محتوای برنامه های رادیو در گذشته مربوط به عرصه هایی بوده که دغدغه های جامعه نبوده است. رادیو در گذشته تنها به حوزه های تفننی و سرگرمی می پرداخته است که بخشی مهمی از آن به ترویج فرهنگ ناسالم می پرداخت و خانواده ها در خطر آسیب بودند.
حبیبی تاکید کرد: امروز رادیو یک رسانه آگاهی محور است و بعد از انقلاب بر بستر دانایی حرکت خوبی را شروع کرده است که مردم هم زود جذب آن می شوند، مردم در مسیر جاده ها ، در مسیر خانه هایشان و در اپلیکیشن های تلفن همراه و حتی از طریق در گیرنده های تلویزیون رادیو گوش می کنند. امروز رادیو همه جا با مردم است، رادیو رسانه لحظه ها است و امروز سطح سواد و آگاهی مردم رابالا می برد. این در حالی است که در گذشته اصلا اینطور نبود.
وی در پایان گفت: البته در بخش موسیقی کارهای خوبی شد، اما همه گستره موسیقی را در بر نمی گرفت. امروز رادیو به پخش موسیقی های فاخر هدفمند در حوزه حکمت و عقلانیت و تفکر وارد شده است و موسیقی های اندیشه محوری را روی آنتن خود می برد.
نظر شما