به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت - «سیدامیر حسین علوی» در نشست برنامه ریزی برای برگزاری جشنواره رسانه و مدیریت شهری از سوی شورای اسلامی شهر رشت اظهار داشت: شورای پنجم برنامههایی در راستای مشارکت بیشتر شهروندان در اداره امور شهر برنامهریزی و عملیاتی کرده است.
رئیس شورای شهر رشت افزود: برنامه خدمت در حوزه فعالان رسانه تنظیم شده و جشنواره رسانه یکی از خروجیهای مشارکت اصحاب رسانه با شورای شهر است.
وی تصریح کرد: در نظر است تا در بودجه سال آتی رقمهای مشخصی برای برنامههای خدمت و مشارکت شهروندان پیش بینی شود تا علاوه بر اعتمادسازی مشارکت شهروندان افزایش یابد.
علوی ادامه داد: برای رسانه مهم است که به عنوان نمونه شورای شهر نیز در صندوق رفاهی خبرنگاران همکاری داشته باشد.
رئیس شورا با بیان اینکه اجرای جشنواره تا پایان سال ضروری است، تاکید کرد: شرایط مالی شهرداری هم در اجرای برنامه لحاظ شود.
وی خواستار افزودن افزایش مشارکت شهروندان و اخلاق رسانهای در محورهای همایش در جشنواره شد.
تشکیل شورای مشورتی با دبیرخانه جشنواره، پیشنهاد دیگری بود که رئیس شورا عنوان کرد و افزود: نقدهای سازنده و نه تخریبی در محورها لحاظ شود.
علوی با اشاره به توجه توام به خبرنگاران پیشکسوت از یک سو و قلم به دستان جدید بویژه در شبکههای اجتماعی از سوی دیگر، ابراز کرد: نمیتوان تاثیر گذاری اجتماعی شبکههای مجازی را نادیده گرفت.
در ادامه جلسه مدیر روابط عمومی شورا اهداف این جشنواره را ارتقا و اشتراک دانش رسانهای در ارتباط با شورای شهر رشت و ایجاد رقابت مثبت و انگیزهای رسانهای در بین فعالان رسانه برشمرد.
سید پیام جعفری نیا با اشاره به جلسات پیش نیاز این جشنواره با مدیر عامل خانه مطبوعات گیلان و پیشکسوتان رسانه ای، بیان داشت: روابط عمومی شورا با هدف تغییر رویکرد سنتی تجلیل از خبرنگاران از یک سو و تعامل بیشتر خبرنگاران فعال در حوزه شورا و مدیریت شهری طی پیشنهادی به رییس شورا و حمایت ایشان در راستای برنامه خدمت به اصحاب رسانه، تصمیم به برگزاری جشنواره رسانه گرفته است.
وی با برشمردن اهداف جشنواره تصریح کرد: محورهای جشنواره بر مبنای فعالیت پنج کمیسیون تخصصی شورا تدوین یافته است.
مدیر عامل خانه مطبوعات گیلان در این نشست، اظهار داشت: برگزاری چنین جشنوارههایی موجب تقویت بخش حرفهای و رصد اوضاع شهر و فعالان رسانهای میدانم.
کریم خورسندی افزود: اگر چه رسانههای مجازی هم رشد قابل توجهی دارند ولی تعریف ما جامعه رسانهای است که مجوز رسمی از ارشاد دارند.
وی افزود: اکنون بیش از 300 رسانه مجوز دار در گیلان داریم که شامل 120 پایگاه خبری و 180 روزنامه مکتوب می شود. این جشنواره می تواند به تقویت کیفی مطالب تولیدی کمک کند.
نظر شما