خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه: نشست مدیران پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و دانشگاه علوم اسلامی رضوی روز گذشته (دوشنبه، یکم بهمن) در دفتر قم پژوهشگاه برگزار شد.
بنابر این گزارش، «سید حسین فخر زارع»، ضمن اعلام این خبر گفت: همگرایی ارادههای مراکز معتبر علمی به منظور نیل به اهداف متعالی مشترک، رفع نیازهای فکری جامعه و استفاده بهینه از توان و ظرفیتهای موجود، از اهداف مهم همکاری میان مراکز علمی و پژوهشی است.
مدیر پشتیبانی و خدمات پژوهشی پژوهشگاه ادامه داد: برای تحقق این هدف، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و آستان قدس رضوی(ع) در نظر دارند جهت بهرهگیری از تواناییهای علمی- پژوهشی متقابل، تفاهمنامهای را به امضاء برسانند؛ در این راستا رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی(ع) مشهد حجتالاسلام «سید حسن وحدتی شبیری» و هیات همراه ضمن حضور در پژوهشگاه دفتر قم در نشست مشترک با حضور «مهدی عباسزاده»، معاون پژوهشی پژوهشگاه و روسای پژوهشکدهها دیدار و به توافقاتی در موضوع برخی همکاریهای علمی- پژوهشی رسیدند.
وی تصریح کرد: فروش آثار پژوهشگاه در «مرکز زوار فرهیخته» که توسط انتشارات دانشگاه علوم رضوی مشهد در جوار حرم قدسی امام رضا(ع) در حال آماده سازی است از جمله موارد تفاهم بود که مقرر شد از سوی سازمان انتشارات پژوهشگاه پیگیری لازم به عمل آید.
فخر زارع اعلام کرد: همکاری معاونت پژوهشی با دانشگاه مزبور در جهت تعریف پروژهای تحقیقاتی و طراحی نظام موضوعات برای رسالههای دکتری، طراحی رشتههای جدید دانشگاهی، تأمین استادان، اعضای هیئت علمی و متون مورد نیاز، از دیگر مواردی بود که تفاهم اولیه در باره آنها صورت گرفت.
وی ابراز کرد: برگزاری همایشهای علمی مشترک از جمله همایش بررسی نقش انقلاب اسلامی در تأسیس و توسعه علوم، به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی که دبیری علمی آن به عهده حجتالاسلام ایزدهی ریاست پژوهشکده نظامهای اسلامی است نیز از دیگر محورهای همکاری میان دو مرکز بود که در حال پیگیری است.
مدیر پشتیانی و خدمات پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: در راستای رسیدن به مفاد تفاهمنامه و عملیاتی کردن آن در محورهای پژوهش، آموزش، جوانان، نشر و توزیع محصولات فرهنگی و تبلیغ، مقرر شد معاونت پژوهشگاه با معاونت پژوهشی آستان قدس که بر دانشگاهها و مراکز علمی- پژوهشی آستان اشراف کامل دارند و نیز آقای فهیمی که نماینده دانشگاه علوم رضوی(ع) در قم ات دیداری داشته باشند و پس از آن برای اجرا و پیگیری هر یک از محورهای مزبور، نمایندهای از سوی معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی معرفی شود.
نظر شما