به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، «عباس امینیزاده» در جمع مردم محله اوزیها اظهار کرد: در مدیریت شهرداری و برنامه ریزی شهری وجود چند رکن اصلی نیاز و مبرم است که می توان به برنامه ریزی در دو جهت نگهداری شهری و توسعه شهری اشاره کرد.
وی با بیان اینکه منابع مالی و اقتصادی، منابع انسانی و امکانات و تجهیزات از دیگر ارکان مدیریت شهری محسوب میشود، افزود: محیط زیست و بهداشت شهری مقوله های اساسی و به نوعی زیربنای توسعه شهری هستند که با بالا رفتن فرهنگ شهروندی می توان به آن دست یافت.
شهردار بندرعباس با تاکید براینکه شهر بندرعباس متعلق به شهرداری و اعضای شورای شهر نیست، بلکه متعلق به آحاد مردم و تمامی شهروندان است، اضافه کرد: با ماشرکت شهروندان می توان به پیشرفت شهر امیدوار بود، زیرا در همه جای دنیا، ثابت شده که هر کاری با چشمانداز روشن و موفق، نیازمند مشارکت شهروندان و اجرای توأم با همکاری مردم است.
وی ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته در اجرای طرح تپش(تفکیک پسماند شهری)، با بیان اینکه باید تلاش همگی شهروندان و مسئولان در جهت زندگی در شهری سالم و بهداشتی باشد، اضافه کرد: همان طور که می دانیم زبالهها در ابتدا سرمایه بوده که تبدیل به زباله شده و همان زباله هم مصداق بارز سرمایه است که متأسفانه تاکنون از این سرمایه به درستی استفاده نشده و باید با برنامه ریزی صحیح در جهت استفاده درست از این سرمایه گام برداریم.
امینی زاده ادامه داد: طرح تپش الگویی برای استفاده درست از طلای کثیف است که در حال حاضر به خوبی در محلات پایلوت در حال اجراست و خوشبختانه در محله اوزی های بندرعباس با موفقیت مسیر خود را طی کرده است.
وی با اشاره به اینکه منابع محدود سبب بروز برخی از مشکلات برای شهرداری بندرعباس شده است، اظهار کرد: در سال آینده تمرکز خود را با توجه به شرایط اقتصادی کنونی بر خدمات خرد محله ای قرار داده ایم تا بتوانیم در این بخش خود را تقویت و انتظار شهروندان را به اجرا دربیاوریم.
نظر شما