جای خالی روز مبارزه با فقر در تقویم کشور

روز جهانی مبارزه با فقر (17 اکتبر) را در حالی پشت سر می گذاریم که در برگ های تقویم کشور جایی برای این روز قرار نگرفته است.

خبرگزاری شبستان: روز جهانی مبارزه با فقر، این روز را در تقویم ها نیافتیم! اما جستجوهای متداول اینترنت حکایت از آن داشت که 17 اکتبر، در سال 1992 از سوی سازمان ملل متحد روز جهانی مبارزه با فقر نامیده شده است. نکته جالب و قابل تامل این است که در تقویم های ما روزی به عنوان ریشه کنی فقر در کشور نداریم.
 

با پی گیری ها خبرنگار شبستان، کارشناس رسانه شورای عالی انقلاب فرهنگی این چنین گفت: بله، امروز روز جهانی فقر است و نباید ما با طبق مناسبت های جهانی پیش برویم، چرا که همان استعمارگران و استکبار جهانی خود از عاملان اصلی فقر در دنیا هستندکه این روز را نام نهادند.
 

به اعتقاد خواجه امیر، باید روزی به این نام در تقویم نهاده شود که تا الان این طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح نبوده است، چه خوب است که این پیشنهاد به اعضای شورای انقلاب فرهنگی هم داده شود.


همچنین یکی دیگر از مسوولان شورای انقلاب فرهنگی در رابطه با این موضوع گفت: روزهای جهانی متعددی در جهان داریم و دلیل نمی شود که در تقویم نگاشته شود، چرا که برخی از این نام ها به سیاست نام گذاری و فرهنگ کشور ما ارتباطی ندارد.
 

وی با اظهار بی اطلاعی از روز جهانی مبارزه با فقر ادامه داد: من اصلا نمی دانستم که روزی هم به این نام وجود دارد، تا الان پیشنهادی به مناسبت این روز و ثبت آن در تقویم نداشته ایم.

 

در پایان وی از خبرگزاری شبستان خواست طرح خود مبنی بر نام گذاری روزی به نام مبارزه با فقر را به صورت مکتوب به این شورا ارائه دهند تا بعد از بررسی های لازم در تقویم ثبت شود.

 

یادآور می شود: فقر یکی از کهن ترین دردهایی است که همواره با بشر حرکت می کند. حتی با همه پیشرفت ها و توسعه های جوامع باز هم پایی در این روزگار به بلندای گرفتاری و دغدغه های اقتصادی افراد، دراز کرده است و هر روزه جان افراد را در گوشه و کنار جهان می گیرد و اندرزهای فقرسوز پیشوایان دینی، رنج نامه شاعران گذشته و اندوه های جانگداز به یاد مانده در آثار نویسندگان، همه گواهی روشن بر قدمت و دیرپایی فقر در فکر و جان انسان ها دارد.

بازهم هشدار دیگر از خطر قحطی و روایتی تلخ و تکان دهنده از نابسامانی زندگی در این "جغرافیای فاجعه" از سومالی شنیده ایم و همچنان تشکلی ویترینی از سازمان ملل را که فقط می توان آن را در آینه آمار و ارقام دید. همچنان این تراژدی ها برقرار است و نمکی بر زخم بینوایان.

 

چه خوب است نامی هم در ایران برای ریشه کنی فقر در تقویم ها ثبت شود تا تلنگری باشد بر منفعت طلبان جامعه.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 75884

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۱
    0 0
    پيگيري چنين موضوعي بسيار جالب است و شايد حداقل ياد ما بندازد که در تقويم اين روزها که پر است از اتفاقات گذشته و حال جاي خالي آن احساس مي شود.اما مهمتر از همه ي اينها اين است که فقط روي کاعذ آمدن آن هيچ دردي را دوا نمي کند.در اين دنيا انسان ها هر روز فقير تر مي شوند و هيچکس کاري را انجام نمي دهد .فقط يک روز را اختصاص مي دهند که آنقدر جلسه يا همايش برگزار مي کنند که پول هنگفتي صرف مي شود.چيزي که با اسم فقر اصلا جور در نمي آيد.يادمان باشد که فقر از هر کجا آمده باشد يا براي هر شخصي و يا هر کشوري مهم اين است که جلويش را بگيريم نه اينکه بر آن بيافزاييم.از خبر جالبتان ممنونم و گوشزد کردن آن براي بعضي ها...
  • شريفي IR ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۱
    0 0
    جه دقت نظري عالي