به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری آذربایجان شرقی، در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی با اشاره به ظرفیت ها و توان پژوهشگران و نخبگان این استان، گفت: صندوق حمایت از پژوهشگران یک نیاز مهم بوده و با راه اندازی آن امر پژوهش در آذربایجان شرقی سرعت بیشتری می یابد.
میکائیل جمال پور افزود: امیدواریم با تلاش های انجام یافته، سایت اختصاصی پژوهش نیز تا هفته پژوهش راه اندازی شود و این پایگاه می تواند حلقه اتصال همه فعالین پژوهشی در استان باشد و بخش زیادی از نیازها و نقیصه های پژوهش را برطرف کند.
وی افزود: صندوق حمایت از پژوهشگران آذربایجان شرقی با همکاری و مساعدت پارک علمی و فناوری تبریز ایجاد می شود که بر اساس مقررات موجود بخش دولتی تا سقف49 درصد می تواند در این مجموعه سهام داشته باشد و بیشترین نقش به بخش های غیردولتی اختصاص دارد.
جمال پور تصریح کرد: تاکنون در چهار استان کشور این صندوق برای حمایت مادی و معنوی از محققان در رشته های مختلف ایجاد شده و آذربایجان شرقی به عنوان یکی از قطب های علمی کشور نیازمند ایجاد چنین صندوقی است.
مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری این صندوق را نیار مبرم جامعه دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی استان دانست و خاطرنشان کرد: از دستگاه های اجرایی و فرمانداری های در خواست می شود تا در راستای تشکیل و راه اندازی صندوق همکاری های لازم و کافی را با دفتر آموزش استانداری و پارک علمی و فناوری داشته باشند.
وی، آموزش را نیاز پیوسته مدیران در تمام بخش ها دانست و گفت: باید توجه داشت که آموزش بدون پژوهش معنا ندارد و هر دوی این عناصر مکمل یکدیگر هستند.
جمال پور، ظرفیت های بالای آذربایجان شرقی در عرصه تحقیق و پژوهش را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: نمونه عینی این پتانسیل در نمایشگاه علم تا عمل در تهران نمود یافت که طی آن آذربایجان شرقی با 60 طرح تحقیقاتی عنوان برتر را به دست آورد.
جمال پور همچنین پیشنهاد داد: یک جشنواره یا بنیاد علمی پژوهشی برای ساماندهی و هدفمند نمودن امور پژوهشی استان طراحی و اجرا شود.
پایان پیام/
نظر شما