آموزش معلمان مدارس توسط مؤسسات قرآنی در خوزستان

مدیرکل ارشاد خوزستان، با بیان اینکه از ظرفیت های موجود در مؤسسات قرآنی باید هر چه بیشتر استفاده شود، اظهار داشت: بناست مؤسسات قرآنی، معلمان مدارس را از مقاطع ابتدایی تا دبیرستان در قالب مربی آموزش دهند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید لطف الله سپهر، مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی خوزستان، پیش از ظهر امروز(25 مهر) در نشست مدیران مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت و کارشناسان قرآنی شهرستان های این استان که در تالار اجتماعات این اداره کل برگزار شد، گفت: بناست آموزش معلمان آموزش و پرورش توسط مؤسسات قرآنی صورت بگیرد تا برای هر کلاس یک مربی قرآنی داشته باشیم.

 

وی بر محور قراردادن هرچه بیشتر قرآن در جامعه تأکید کرد و افزود: اگر قرآن در جامعه و حکومت قرار بگیرد مدینه فاضله ای تشکیل می شود و این مدینه فاضله خواست خدا، پیامبراکرم(ص) و زمینه ظهور مهدوی می شود.

 

وی ادامه داد: عوامل حکومت و جامعه باید هرچه بیشتر در مسیر قرآن که همان مسیر خدایی است قدم بردارند و حرکت کنند از این رو با فرهنگ سازی و کار فرهنگی و با ایجاد بستری برای آشنایی با مفاهیم قرآنی می توان گام های بلندتری برداشت.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، خاطر نشان کرد: ما می توانیم آسان ترین راه ها، بهترین و کم هزینه ترین شیوه های قرآنی و مفاهیم قرآنی را در اختیار مردم قرار دهیم.

 

وی با بیان اینکه امروز مدعیان فعالیت های قرآنی در استان و کشور زیادند، اضافه کرد: با توجه به اینکه ادارات و سازمان های دولتی و حتی دستگاه های غیردولتی به فعالیت های قرآنی مشتاقند، نگرش مثبتی برای مسئولان کشور است که با این حجم ظرفیت تربیت قرآنی را در جامعه داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه امسال برای اولین بار کرسی تلاوت در استان راه اندازی شده، تصریح کرد: این کرسی های تلاوت که امسال در سه شب ماه مبارک رمضان برگزار و از صدا و سیما پخش شد، جزو مصوبات شورای عالی قرآنی استان است و با تجربه امسال می توانیم زمینه کرسی تلاوت 30 جزء قرآن را داشته باشیم.

 

دبیر شورای عالی قرآنی خوزستان، بر افزایش مؤسسات قرآنی در این استان تأکید کرد و اذعان داشت: در 6 ماهه اول امسال، 42 مؤسسه قرآنی در سطح استان برای تشکیل پرونده اقدام کردند که پس از بررسی 34 مؤسسه تأیید و هفت مؤسسه دیگر نواقصی دارند که باید برطرف کنند و از این رو با تأسیس 100 مؤسسه قرآنی، قطب قرآنی خوزستان کلید خواهد خورد.

 

وی یادآور شد: مؤسسات قرآنی باید صرفاً به توسعه علوم قرآنی توجه کنند و یک برنامه زمان بندی شده ای در این خصوص تعریف و ارائه دهند زیرا در بحث شاخص های سفر هیات دولت به استان خوزستان اعتباراتی در نظر گرفتیم و در صورت ابلاغ، به این مؤسسات کمک می شود.

 

حجت الاسلام سپهر، از راه اندازی صندوق حمایت از مؤسسات قرآنی خبر داد و عنوان کرد: اعتباراتی به این صندوق تزریق می شود تا برای کمک های اضطراری و کارهای بزرگ در استان پرداخته شود.

 

وی بیان کرد: لازم است از سفره ای که وزارت ارشاد اسلامی برای فعالیت های قرآنی باز کرده، استفاده مطلوبی کنیم زیرا بناست اعتباراتی از طرف دولت به این نوع فعالیت ها داده شود و با وصول این اعتبارات وضعیت هرچه بهتر شود.

 

در ادامه، قاسم شمیری، کارشناس امور قرآنی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی خوزستان، با اشاره به برگزاری هفتمین مرحله آزمون حفظ و مفاهیم قرآن در (29 مهر) همزمان با سراسر کشور در 13 شهرستان این استان، اظهار داشت: در این آزمون 570 نفر در رشته مفاهیم کدهای 1001، 1006، 1007، حفظ 5، 10، 20 جزء، حفظ کل قرآن و سوره انفال شرکت کردند.

 

وی با بیان اینکه با راه اندازی شورای عالی قرآنی در استان خوزستان برنامه های قرآنی خوب و مطلوبی برگزار شد، توضیح داد: با تشکیل این شورا بهتر می توان مطالبات و ساماندهی مؤسسات را ارائه کرد زیرا امسال نیم درصد از هزینه های ادارات و سازمان ها برای بحث فعالیت های قرآنی در نظر گرفته شده و مؤسسات قرآنی می توانند با ارائه طرح و برنامه از این فرصت استفاده کنند.

 

وی با تأکید بر ارائه برنامه ها و طرح های مدون از سوی مؤسسات قرآنی برای اجرا، گفت: برنامه و طرح های مؤسسات نباید محدود به روان خوانی و رو خوانی باشد بلکه باید در توسعه هنر قرآنی همچون تئاتر قرآنی، تذهیب، موسیقی، نشریات و ... در بحث قرآن و مفاهیم کلام وحی فعالیت کنند.

 

لازم به ذکر است، مدیران و کارشناسان مؤسسات قرآنی شهرستان های استان خوزستان به بیان دیدگاه ها، نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

 

پایان پیام/

کد خبر 75812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha