به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، "حجت الاسلام حمیدرضا طالقانی ورکشی" در خطبه های نماز جمعه این هفته همدان ضمن دعوت مردم به تقوای الهی، گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) در محیط خانه یک معلم اخلاق بود و حضرت در این محیط برای تک تک همسایهها دعا میکند و اینجاست که امام حسین (ع) درس ایثار را از مادر یاد میگیرد.
امام جمعه موقت همدان با بیان اینکه جریان مهدویت قبل از اینکه مهدوی باشد فاطمی خواهد بود، افزود: اسوههای تاریخی را باید معاصرسازی کنیم به طوری که جوانان ما بتوانند از اسوههای اسلامی الگو بگیرند.
وی تصریح کرد: ترویج سبک و سیره زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) ضروری است و ایام فاطمیه فرصتی است تا عزاداران بیبی دو عالم زندگی و سیره عملی آن حضرت را پیشه و الگوی خود قرار دهند.
وی گفت: مشکلات جامعه را باید با کلید تقوا حل کرد و اگر چنین شود، عنایت الهی هم بر جامعه سرازیر می شود.
وی بیان داشت: اگر امروز برای بشریت مسائل غیر قابل حل وجود دارد و دچار بن بست شده، به دلیل کمرنگ شدن تقوا در جامعه است.
وی با بیان اینکه در آستانه ورود به دهه پنجاهم انقلاب اسلامی هستیم، اظهار داشت: 4 دهه از انقلاب را پشت سرگذاشتیم که دهه 60 به دلیل اعتماد مسئولان به جوانان از موفقترین دهههای نظام است.
حجت الاسلام طالقانی ورکشی خاطرنشان کرد: مسؤولان محترم باید در خدمت به ولینعمتان اهتمام بیشتری داشته و مردم ولی نعمتهای ما هستند.
وی با بیان اینکه باید اختلاف طبقاتی کمتر شود، ابراز کرد: اگر مردم احساس کنند که مشکلات برای همه است مشکلات را تحمل میکنند اما اگر عدالت اجتماعی نباشد ممکن است که مردم تحمل نکنند.
امام جمعه موقت همدان بیان کرد: طبق رهنمودهای رهبری مسئولان باید خادم مردم باشند و بیش از گذشته به مردم خدمت کنند.
وی با بیان اینکه عدالت اجتماعی حس اعتماد مردم را به نظام افزایش میدهد، افزود: مسئولان به این موضوع مهم هم در رفتار و عملکردهایخود توجه ویژه داشته باشند.
امام جمعه موقت همدان افزود: نماز جمعه محل وحدت است و در عین اینکه خطیب باید روشنگری کند باید نقش وحدتآفرینی هم ایفا کند و دربهای نماز جمعه به روی تمام جریانهای سیاسی باز است.
وی همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سانحه هواپیمایی ارتش با اشاره به مناسبتهای هفته آینده گفت: 29 دی ماه یادآور رشادتهای مردم مظلوم عزه در سال 2008 است که بعد از 22 روز مقاومت رژیم صهیونیستی را به زانو درآوردند.
نظر شما