نمی‎توانیم در پشت درب‎های بسته برای بخش اقتصادی کشور تصمیم گرفت/ دولت به استقبال از تحریم‌ها نرفته است

واعظی گفت: در این شرایط خاص نوع نگاهی که رئیس جمهور دارند برگرفته از نظرات فعالان بخش اقتصادی است و نمی‎توانیم در اتاق دربسته بنشینیم و برای شما تصمیم‎بگیریم که چکار کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، محمود واعظی شامگاه  امروز (یکشنبه 23 دی) در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در استان گلستان اظهار کرد: اعتقاد داریم اگر از تولید کنندگان حمایت کنیم نتیجه آن اشتغال است و در این شرایط سهت وضعیت ما در داخل و خارج از کشور بهتر می‎شود.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور ادامه داد: رئیس جمهور همواره تاکید داشتند که به بخش خصوصی کمک کنیم و دولت از تصدی‎گری دست بردارد و در این مسیر باید همه کمک کنند.

 

واعظی افزود: در برخی از موارد نیازمندی‎های در بخش خصوصی وجود دارد که باید بر اساس برنامه‎ریزی حل شود، در سفرهایی که به استان‎ها دارم تلاش می‎کنم با فعالان بخش خصوصی صحبت کنم و فضای جلسات را به رئیس جمهور منتقل کنم.

 

وی گفت: در این شرایط خاص نوع نگاهی که رئیس جمهور دارند برگرفته از نظرات شما است و نمی‎توانیم در اتاق دربسته بنشینیم و برای شما تصمیم‎بگیریم که چکار کنیم.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور به ارتباط نزدیک دولت با اتاق بازرگانی در شورای گفتگو تاکید کرد و گفت: این موضوعات سبب می‎شود که مسیر حرکت دولت و همکاری با بخش خصوصی جهت پیدا کند.

 

واعظی یادآور شد: دولت تلاش کرد که وارد مرحله تحریم‎های جدید با آمریکا نشود و می‎دانستیم تحریم می‎تواند مشکلاتی را برای کشور پیش بیاورد ولی برای حفظ استقلال و ایستادگی در برابر زورگویی‎ها مجبور بودیم که اقدامات اساسی داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه مردم آمریکا فردی را انتخاب کردند که رفتارش نرمال نیست، افزود: ببینید رئیس جمهور آمریکا با مسئولان داخل کشورش چه رفتاری دارد و امروز بیش از 34 روز است که دولت آمریکا تعطیل است و این تعطیلی دولت برای دیوار کشی با یک کشور همسایه است.

 

واعظی گفت: امروز ما به استقبال تحریم نرفتیم ولی در برابر دیکته زورگویی‎های آمریکا می‎ایستیم و این ایستادگی تنها وظیفه دولت نیست و باید همه این کار را انجام دهیم.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه وضعیت به وجود آمده کشور خاص دولت نیست ولی دفاع و صیانت از کشور خاص همه است، متذکر شد: قطعا دوره تحریم دوره طولانی نخواهد بود استکبار انتظار داشتند که در دوره دوم تحریم در 13 آبان در کشور اتفاق‎های عجیب غریبی بیفتد ولی با درایت رهبری و هوشیاری مردم 13 آبان یک روز معمولی مثل روزهای دیگر بود.

 

واعظی گفت: اگر برخی از محدودیت‌ها برای ما به وجود آمده برخی از مزیت‌ها نیز شکل گرفته و یکی از این موارد صادرات است و باید بتوانیم توان تولید داخل کشور را افزایش دهیم.

 

وی با بیان اینکه استان گلستان ظرفیت خوبی در حوزه گردشگری دارد، افزود: برای گردشگری این استان باید همت گذاشته شود و باید بسترهای آن فراهم شود و اعتقاد دارم این استان به راحتی می‌تواند از کشورهای دیگر و دیگر استان‌های کشور توریست جذب کند.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: مردم باهوشی در کشور داریم و مردم ما می‌توانند با شرایط جدید خود را وفق دهند و برای مشکلات برنامه‌ریزی کنند.

 

واعظی با بیان اینکه برخی از محدودیت‌ها در گذشته سبب شده آن چه حق مردم استان است این استان نرسد، افزود: اگر گپ تاریخی به استانی تحمیل می‌شود در یک مدت کوتاه نمی‌تواند جهش پیدا کند و نیاز به یک دوره بلند مدت دارد.

 

وی به سفر قبلی رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: ۶۳۱ میلیون تومان تعهد رئیس جمهور به استان گلستان در سفر قبلی بود و تا به امروز ۷۵۴ میلیارد تومان یعنی ۱۱۹ درصد پرداخت شده است و این در حالی است که در دیگر استان‌ها این اعتبارات ۷۰ درصد بوده است و بنا شد ۸۵ میلیارد تومان دیگر نیز پرداخت شود تا پروژه‌های باقی مانده به اتمام برسد.

 

واعظی با بیان اینکه ۷۴ پروژه که رئیس جمهور قول داده بودند به مردم استان تمام شده است، افزود: ۵ پروژه رشد بالای ۹۰ درصدی داشته و ۳۲ پروژه بین ۶۰ تا ۹۰ درصد رشد داشته و تنها یک پروژه باقی مانده است.

 

وی تاکید کرد: یک سری وعده‌ها نیز از سوی رئیس جمهور به مردم استان بیان شده بود و در شورای اداری رئیس جمهور بیان خواهند کرد که چه میزان بودجه غیر از بودجه استان گذاشتند و  این وعده‌های داده شده را پیگیری خواهیم کرد.

 

واعظی استان را از سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۳۹۷ نسبت به ۱۳۸۸ تا سال ۱۳۹۱ مقایسه کرد و افزود: سالانه ۴۷۵ میلیارد تومان از سال ۱۳۹۲ به بعد به استان بودجه اختصاص داده شده که ۲.۳ برابر بودجه سال ۱۳۸۸ تا سال ۱۳۹۱ بوده است.

 

وی با بیان اینکه مسئله راه آهن را دنبال می‌کنیم تا مشکل بوژی حل شود، افزود: مشکلاتی با کشور ترکمنستان داریم و تلاش می‌کنیم بدهی ۲ تا ۳ میلیارد تومانی که به ترکمنستان داریم پرداخت کنیم تا این مشکل حل شود.

 

کد خبر 756473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha