پرداخت تسهیلات۵  هزار میلیاردی در حوزه اشتغالزایی/  طرح های فناورانه در اولویت قرار گیرد

منصوری با تاکید بر اینکه الگوی منطقه‌ای در دریافت تسهیلات رعایت شود، گفت: با باز شدن منابع، طرح‌های فناورانه در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، جلسه کارگروه اشتغال استان گیلان با حضور معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون استاندار امروز (یکشنبه،۲۳دی)  در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.


«عیسی منصوری» در این جلسه با بیان اینکه دولت ۲ برنامه اصلی در حوزه اشتغال را پیشرو دارد، گفت: اشتغال فراگیر(طرح تکاپو) در سطح ملی و منطقه‌ای و اشتغال از طریق تسهیلات صندوق توسعه ملی در بخش روستایی از جمله برنامه‌های مهم دولت است.

 

 معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تاکنون ۱۸ هزار میلیارد تومان به بانک‌های عامل معرفی شده که از این تعداد هفت هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان طرح به تصویب رسیده است.

 

وی ادامه داد: از ۶ هزار و ۲۰۰ انعقاد قرارداد تاکنون پنج هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان با اشتغال ۱۶۴ هزار نفر انجام شد.

 

منصوری  با بیان اینکه در پالایش طرح‌ها برخی ریزش می‌کنند لذا بازنگری طرح‌ها امری ضروری است، تصریح کرد: در بخش روستایی رسته‌ها را قانون‌گذار مشخص می‌کند و در اشتعال فراگیر نیز یافته‌ها، منطقه‌ای است و کارگزاران استان کارگزارهای توانا و قابل اعتمادی هستند.

 

وی در خصوص تبعیض اختیار تصمیم‌گیری، گفت: به استانداران ابلاغ که سهم روستایی معادل ۱۵ میلیارد تومان به استان‌ها محول می‌شود و دستگاه‌هایی اجرایی چارچوب‌ها را با شرایط کشور تنظیم کنند.

 

وی در خصوص اثربخشی طرح‌ها با بیان اینکه با روش‌هایی غیر از وام باید اشتغال را تداوم دهیم، اذعان کرد: اثربخشی طرح‌ها امری مهم است و اکنون که طرح‌ها به مرحله اجرا رسیدند نظارت‌ها باید بیشتر شود.

 

منصوری در خصوص طرح‌های گردشگری متمرکز در بخش سواحل، گفت: هتل‌داران با واحدهای روستایی قرارداد داشته باشند که از چند شب اقامت در هتل دو شب در روستا با استاندارد هتل مربوطه اختصاص یابد، اگر چنین بسته‌های گردشکری راه‌اندازی شود تحت حمایت کمک‌های بلاعوض دولت قرار می‌گیرد.


وی با بیان اینکه منظور از بوم گردی فقط محل اقامت نیست، افزود: باید گردشگر هزینه کند و پول فقط در زمینه اقامت نباشد.
 


منصوری ضمن تاکید بر اینکه الگوی منطقه‌ای در دریافت تسهیلات رعایت شود، خاطرنشان کرد: با باز شدن منابع، طرح‌های فناورانه در اولویت قرار گیرد.


معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه یکی از حوزه‌های مورد توجه توسعه کسب و کارهای سنتی است، اظهار کرد: برنامه توسعه منطقه لنگرود ایجاد شود تا چشم‌انداز ۱۰ سال اینده این شهر مشخص و افق نیز معلوم باشد.

 

کد خبر 756441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha