واژه محرومیت برای  هرمزگان قابل درک نیست/برچسب  نخبگی در بنیاد ملی نخبگان وجود ندارد

ترکستانی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان برچسبی به اسم نخبگی ندارد، گفت: نخبگی یک فرایند پویاست که طی آن افراد دارای استعداد برتر اثرگذاری خود را در حل مشکلات کشور به اثبات رسانده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، «محمد صالح ترکستانی» در آیین تکریم و معارفه رئیس بنیاد ملی نخبگان استان هرمزگان به چگونگی تشکیل این بیناد اشاره کرد و یادآور شد: ضرورت تشکیل بنیاد ملی نخبگان ابتدا توسط مقام معظم رهبری احساس شد که با پیگیری معظم له و به منظور شناسایی، جذب و پشتیبانی از نخبگان راه اندازی شد و اساسنامه آن در سال 88 در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

 

وی با اشاره به اینکه نخبه فردی است که بیش از اینکه مطالبه گر باشد، آماده خدمت است، افزود: امروز که شرایط سخت اقتصادی کشور است نخبگان ما باید نقش آفرینی کنند.

 

معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: امروز که مشکلات متعدد اقتصادی و اجتماعی مردم ما را احاطه کرده است، نخبگان باید در عرصه کار و تلاش به صورت جدی ورود پیدا کنند.

 

وی با ذکر این مطلب که بنیاد ملی نخبگان در حل مسائل و مشکلات می تواند نقش کلیدی و اثرگذاری داشته باشد، اظهار کرد: در این زمینه با دو موضوع مهم عرضه و تقاضا مواجه هستیم و بنیاد ملی نخبگان طرف عرضه نیروی انسانی متخصص جامعه و سازمان ها و دستگاه های اجرایی نیز طرف تقاضا محسوب می شوند.

 

ترکستانی از تفکر عدم نیاز به نیروهای نخبه در دستگاه ها به دلیل عدم قصدی جدی برای کارها را یکی از مشکلات حوزه تقاضای نخبگی یاد کرد و گفت: با توجه به شرایط سخت اقتصادی امروزه همگان به ضرورت بهره گیری از صاحبان استعدادهای برتر در رفع مشکلات پی برده اند.

 

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات این حوزه این است که برخی از افرادی که به عنوان استعداد برتر به سازمان ها و دستگاه های اجرایی معرفی می شوند به جای کار بلد بودن، بیشتر ادعا دارند و به دنبال امتیازگیری هستند.

 

معاون توسعه و مدیریت بنیاد ملی نخبگان در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: بنیاد ملی نخبگان سالانه بین دو تا سه هزار دانش آموز و دانشجوی صاحب استعداد برتر در حوزه های مختلف را شناسایی و حمایت می کند.

 

ترکستانی همچنین با اذعان به اینکه اگر امروز آفریقا در محرومیت بسر می برد بیشتر به دلیل این است که ظرفیت و منابعی ندارد، تصریح کرد: اما  اینکه هرمزگان با این همه پتانسیل، ظرفیت و منابع همچنان واژه محرومیت را یدک بکشد قابل درک و فهم نیست.

 

وی ابراز امیدواری کرد که بنیاد ملی نخبگان به عنوان بازوی فکری برای همه دستگاه های اجرایی هرمزگان بتواند در راستای بالنده تر و سربلند تر شدن این استان موثمر ثمر واقع شود.

 

گفتنی است؛ در این آیین که با معاون سیاسی امنیتی استانداری، رئیس دانشگاه، رئیس حوزه هنری، مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان برگزار شد از زحمات داود صمصام پور رئیس اسبق بنیاد ملی نخبگان تجلیل و وحید عامری سیاهویی به عنوان رئیس جدید معرفی شد.

 

 

کد خبر 756012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha