همه چیز درباره شایعه پراکنی درباره یک بانک/دروغی برای تضعیف سیستم بانکی

چند روزاخیر شایعه ورشکستگی بانک آینده و فرار موسس آن درپی اختلاس از این بانک ازسوی رسانه های معاندمنتشر شده که علاوه برروابط عمومی این بانک، روابط عمومی بانک مرکزی باتکذیب این اخبار این شایعه پراکنی را در راستای تضعیف سیستم بانکی کشور عنوان کرده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، چند روز اخیر شایعه ورشکستگی بانک آینده از سوی برخی رسانه های معاند با هدف تضعیف سیستم بانکی کشور منتشر شده است البته این شایعه پراکنی به روزهای اخیر خلاصه نشده و اخبار ورشکستگی بانک آینده برای چندمین بار طی چند سال اخیر منتشر شد تا باز هم سپرده گذاران بانک آینده نسبت به دارایی هایشان نگران شوند این در حالی است که مقامات مسئول، اختلاس بانک آینده و ورشکستگی آن را تکذیب کرده اند.

 

روابط عمومی بانک آینده در اطلاعیه ای اعلام کرده است: «این بانک به‌ عنوان یک بانک خصوصی ایرانی، در طول پنج سال گذشته، همواره با اتکا و اعتماد به ذی‌نفعان، به ویژه مشتریان و دانش و تجربه مدیران و کارکنان خود، توانسته است؛ علاوه بر کسب افتخارات ملی، نظیر: رتبه دهم از نظر فروش در میان ۵۰۰ شرکت برتر، کسب عنوان شرکت پیشرو در اقتصاد ملی در دو سال پیاپی، نام و اعتباری شایسته در کشور و مجامع بین‌المللی کسب کند. از آن جمله می‌توان به کسب عنوان بانک سال ایران در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ میلادی توسط نشریه معتبر بَنکِر، بانک تحول‌ساز خاورمیانه در سال ۲۰۱۷ میلادی و بانک برتر سال ۲۰۱۸ میلادی از طرف مؤسسه وزین یورومانی، و سودآورترین و پربازده‌ترین بانک در اقتصاد ایران اشاره کرد.

 

در همین چارچوب، ارزش‌آفرینی و مشتری محوری، گسترش شعب در سراسر کشور، ارائه خدمات بانکداری نوین و روزآمد به مشتریان و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های سودآور و اشتغال‌زا و عمل به مسئولیت اجتماعی نظیر: احداث ۱۰ مدرسه در مناطق کم برخوردار، ۲۵ خانه بهداشت در مناطق زلزله‌زده غرب کشور، توزیع بیش از چند میلیون بسته لوازم‌التحریر، در اقصی نقاط کشور همواره سرلوحه راهبردها و اقدامات بانک آینده در پنج سال گذشته بوده است.

 

از آنجایی که بانک ها در نظام اقتصادی کشورمان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند؛ در زمان هجمه بیگانگان به ساختارهای اقتصادی کشور، بیشتر مورد هدف قرار می‌گیرند. چنانچه در روزهای اخیر، شاهد ادعاهای واهی و بی‌اساس از طرف رسانه‌ای معلوم الحال و به تبع بازنشر آن در شبکه‌های اجتماعی در خصوص عملکرد بانک بوده‌ایم.

 

 

مدعیان و شایعه‌پراکنان این روزها، همان‌هایی هستند که در طول یک سال گذشته در جنگ اقتصادی، ابزار عملیات روانی شده‌اند، آنها مدتی نظام ارزی و اقتصادی کشور و زمانی بازار محصولات و مایحتاج مورد نیاز مردم را مختل کردند و امروز نیز نام و اعتبار بانک‌ها و کارآفرینان را مورد حمله قرار می‌دهند.

 

بانک آینده، انتساب هرگونه طرح ادعای واهی به این بانک که در روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر شده است را قویاً مردود دانسته و از مشتریان فهیم، فرهیخته و وفادار خود دعوت می‌کند؛ هرگونه اخبار مربوط به بانک را از رسانه اختصاصی و کانال‌های ارتباطی بانک و یا رسانه‌های معتبر داخلی و مراجع رسمی کشور دریافت کنند. شعب بانک آینده در سراسر کشور و مرکز ارتباط بانک آینده با شماره تماس ۲۷۶۶۳۲۰۰- ۰۲۱ آمادگی کامل جهت پاسخگوئی به سئوالات مشتریان و رفع ابهام و شبهه‌های احتمالی را دارند.»

 

فارس نیز در خبری شایعه فرار علی انصاری، موسس بانک آینده که در فضای مجازی منتشر شده بود را تکذیب کرد و نوشت: «از چند روز پیش شایعه‌ای با عنوان بزرگترین اختلاس ایران منتشر شد و برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی به نقل از یکی از رسانه‌های ضدانقلاب مدعی شدند که علی انصاری، موسس بانک آینده اختلاسی به ارزش ۱۴۰ هزار میلیارد تومان انجام داده و از کشور فرار کرده است اما برخلاف این شایعه تصاویر منتشر شده از حضور علی انصاری در مراسم سومین دوره اهدای نشان کارآفرینی امین‌الضرب که روز گذشته (سه شنبه) در تالار وحدت برگزار شد، نشان می‌دهد که این شایعات صحت ندارد و وی در ایران حضور دارد.»

 

در ادامه امروز (پنجشنبه ۲۰ دی ماه) روابط عمومی بانک مرکزی نیز مطالب منتشره از سوی رسانه های معاند پیرامون این بانک را در راستای تلاش آنها برای ضربه زدن به بازار پول دانست و ورشکستگی این بانک را تکذیب کرد.

 

 

بانک مرکزی در این اطلاعیه آورده است: «این نهاد ناظر پولی و بانکی کشور از هموطنان می خواهد در این زمینه هوشیاری لازم را داشته باشند و فریب فضاسازی رسانه های معاند را نخورند.»

 

در هین راستا سایت تحلیلی راهبرد معاصر نیز به نقل از یکی از مقامات بانک آینده نوشته است: «این اخبار با هدف به هم ریختن فضای جامعه و هجوم سپرده گذاران به بانک ها طراحی شده و هدف آن ها بر هم زدن آرامش اقتصادی است. هر بانکی با مراجعه و هجوم همه سپرده گذاران با مشکل مواجه خواهد شد و آن ها دنبال همین موضوع هستند. خبر ورشکستگی بانک آینده کاملا دروغ است چراکه حسابهای مالی این بانک به وضوح نشان می‌دهد بانک آینده نه تنها ورشکسته نیست بلکه جزو معدود بانکهایی است که سود نسبتا قابل توجهی نصیب سهامداران خود کرده است. همچنین بانک آینده از جمله بانک‌هایی است که در راس لیست بانک‌های مجاز بانک مرکزی است. بانک مرکزی مجوز بانک آینده را صادر کرده و این بانک جزو صندوق ضمانت سپرده‌گذاران است. این صندوق سپرده سپرده‌گذاران را تضمین کرده است.»

 

یادآور می شود: علی رغم این شایعه پراکنی ها بانک آینده، در راستای ارزش‌آفرینی هر چه بیشتر برای مشتریان و برقراری تعامل دوسویه با مخاطبان با تحقق پروژه گسترش و توسعه نقاط دسترسی آنها در سراسر کشور، نسبت به افتتاح شعب جدید، اقدام کرده است. بر همین اساس (چهارشنبه ۱۹ دی‌ماه سال‌جاری) شعب جدید «آرژانتین- شهید احمدیان» در تهران، «مشهد- بلوار پیروزی» و «قشم- ولیعصر(عج) » با حضور مدیران ارشد بانک آینده، افتتاح شد که با افتتاح این شعب مجموع کل شعب بانک آینده به ۲۶۰ شعبه رسیده است.

 

همچنین در آخرین ارزیابی نشریه بین‌المللی بنکر، بانک آینده در سال ۲۰۱۸ میلادی به عنوان بانک سال جمهوری اسلامی ایران (Bank of The Year in Iran)  انتخاب و تندیس و گواهی بنکر به بانک آینده اعطا شد. با این رویکرد و تحلیل دقیق شاخص‌های مالی و استراتژیک، نشریه بین‌المللی بنکر در سال جاری، در قالب ارزیابی و انتخاب بانک‌های سال کشورهای مختلف جهان، بانک آینده را به عنوان بانک سال جمهوری اسلامی ایران برای سال ۲۰۱۸ میلادی، انتخاب و معرفی کرده است./

 

 

 

 

 

کد خبر 755688

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha