به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، تفاهمنامه همکاری فی مابین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود در زمینه" توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با رویکرد اشتغال" منعقد شد.
سومین مرکز ارتقاء شایستگی دانشجویان در استان گیلان و اولین مرکز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود عصر امروز(پنج شنبه، ۲۰دی) با حضور مدیر کل آموزش فنی و حرفهای گیلان، نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی، سرپرست فرمانداری لنگرود و دیگر مسئولین شهرستانی افتتاح شد.
«امیر حسین فیروزان» با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی درصدد برگزاری دوره های تخصصی کوتاهمدت برای دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی است، گفت: مرکز ارتقا شایستگی دانشجویان ( SCD) با همکاری سازمان فنی و حرفهای برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود افتتاح شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود با بیان اینکه مهارت نیروی انسانی و ارتقاء کیفی و مهارتی با توجه به نیازهای جامعه در زمینه صنعت و کشاورزی باید افزایش یابد، افزود: توانمندسازی دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی در راستای برآوردن نیاز کشور به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفهای از مهمترین اهداف مرکز ارتقاء شایستگی دانشجویان است.
وی ادامه داد: فراهم سازی بسترهای اشتغال مولد دانش آموختگان رشتههای مختلف دانشگاهی و استفاده از ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی طرفین در راستای انجام ماموریتها و تکالیف سازمانی از دیگر اهداف این مرکز است.
دکتر فیروزان تاکید کرد: یکی از سیاستهای آینده در دانشگاه بحث درآمدزایی غیر شهریه است که تفاهمنامهای با سازمان فنی و حرفهای تحت عنوان "مرکز ارتقاء شایستگی دانشجویان" منعقد شد که برآورد کار منجر به کارایی و بازدهی بیشتر دانشجویان میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود با بیان اینکه در حال حاضر هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: فضا برای گسترش و توسعه رشتههای تحصیلی وجود دارد و در آینده شاهد رشد رشتههای تحصیلی در این واحد خواهیم بود.
«محمد حسینی» با بیان اینکه سومین مرکز ارتقاء شایستگی دانشجویان در استان گیلان و اولین مرکز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود افتتاح شد، گفت: تمام هدف ما این است که دانشجویان در حین تحصیل از آموزش های فنی و حرفهای برای ارتقاء مهارت و آمادگی برای ورود به بازار کار برخوردار شوند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان، طرح مهارت افزایی در دانشگاهها در کنار علم و دانش را امری مهم و موثر دانست و افزود: اثربخشی منوط به این است که آموزشها منتهی به شغل شوند.
وی با اشاره به اینکه شاغلین و کارجویان دو مخاطب اصلی این مرکز و رویکرد ما نیز ایجاد اشتغال است، خاطرنشان کرد: از ظرفیتهای استانی برای شناسایی دقیق بازار استفاده شود.
حسینی ادامه داد: آموزش حین تولید و زنجیره حمایتی یک ساله اگر عملیاتی شود قطعا نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.
نظر شما