به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، سعید سعادتی، امروز (20 دی) در جلسه آموزش مدیران مسئول کانون های فرهنگی و هنری الگو و جدیدالتاسیس مساجد مازندران به میزبانی کانون شهید گراییلی خرماکلا قائمشهر گفت: مخاطب شناسی، ذائقه شناسی و ... از مبانی مهم مهارت های تشکیلاتی است که در نهادهای مختلف باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور افزود: معرفت شناسی در مهارت های تشکیلاتی ضروری است و تمام تشکل ها باید به این سلاح مهم، دست یابند.
وی با اشاره به اینکه حاکمیت اسلام کامل است که نهایت به دستورات اسلام می رسد و نتیجه می دهد، اظهار کرد: رفتارهای ما، نتیجه گرایش های ما و گرایش ها ما نتیجه بینش های ما است.
سعادتی بیان کرد: مکان خواستگاه و آبشخور افکار و همچنین ریشه ها باید مورد توجه قرار گیرد چرا که از افکار، رفتار شکل می گیرد.
وی ابراز کرد: تمام مکاتب به گفته شهید مطهری برگرفته از سه اصل معرفت شناسی، هستی شناسی و ایدئولوژی است و معرفت شناسی به معنای شناخت نوع نگرش به معرفت، بکارگیری می شود.
سعادتی گفت: در قلب مکتب توحیدی، خدا جای دارد اما در لاییک، شیطان و سکولاریسم، انسان قرار دارد بنابراین در جهان بینی بر اساس مکتب توحیدی و ایدئولوژی بر اساس مکتب توحیدی، خدا قرار می گیرد.
وی اظهار کرد: انسان، موجودی اجتماعی است و انسان به طور فطری مختار است یعنی انتخاب می کند و عزلت یا سعادت را برمی گزیند و چون انتخاب می کند، امتحان یعنی گزینش و اقدام را انجام می دهد و ورود به تشکل ها بر اساس انتخاب و امتحان است.
سعادتی بر مطالعه کتاب «طرح کلی اندیشه های اسلام» از دیدگاه مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) تاکید کرد و افزود: معظم له در این کتاب بر پیوستگی امت، پیوند با ولایت و گسستگی از دشمن تاکید فراوان دارند.
وی بیان کرد: نتیجه فکر، همدلی، همکاری، هماهنگی و همبستگی و پیوستگی، وحدت رویه است.
سعادتی ابراز کرد: اسلام به منطق فطرت و غرب به منطق منفعت، توجه دارند که بر این اساس ایثار و از خودگذشتگی و شهادت طلبی را اسلام متوجه می شود چرا که منطق فطرت را دارد و غرب، شهادت طلبی و گذشت از خود و خانواده را درک نمی کند.
وی گفت: نماز مورد قبول از نظر آیت الله بهجت(رحمت الله علیه) باید بازدارنده انسان در این دنیا از دروغ، تهمت و گناه باشد که این نماز، انسان را به آخرت نیز می رساند.
سعادتی گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، مسجد محل آمیختگی دنیا و آخرت است که تفکر و تامل عمیق و درست در این مهم، ضروری است.
وی اظهار کرد: هجرت یکی از لازمه های ایمان است که به دو دسته صغری و کبری یعنی هجرت از یک سیئه به یک حسنه تقسیم بندی می شود و هجرت کبری در بحث تشکیلاتی باید مورد توجه قرار گیرد.
سعادتی با اشاره به اینکه در مبانی اسلام به مکتب فرهنگ توجه می شود، بیان کرد: در فکر، همفکری در دل، همدلی و در کار، همکاری، ضرورت دارد و لازم است.
وی ابراز کرد: مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساجد به تولید عِلم و تربیت نیرو و کادر سازی، عنایت ویژه داشته باشند.
سعادتی گفت: مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) از آمار و اطلاعات به عنوان ستون برنامه ریزی یاد کردند.
وی افزود: برای هر کاری، یک زمان قطعی تعیین شود که دانشجوی شهید علیرضا خانبابایی در وصیت نامه خویش به این مهم اشاره کرد که انسان بعد از خوردن صبحانه نباید به این فکر باشد که به طور یقین می تواند شام بخورد و یا بعد از خوابیدن در شب می توان به انجام کار در صبح پرداخت... چرا که مرگ، زمان مشخص نمی کند و در هر زمان و مکانی می آید.
سعادتی اظهار کرد: با توجه به مشخص نبودن زمان مرگ باید به عاقبت کارها و اَعمال توجه ویژه شود چرا که نتایج دنیوی و نیز اخروی را به همراه دارد و همچنین جهت انجام کارهای فرهنگی باید برنامه ریزی دقیق و مستمر داشت و کار فرهنگی، شبانه روزی باید صورت گیرد.
به گزارش شبستان، جلسه آموزش مدیران مسئول کانون های فرهنگی و هنری الگو و جدیدالتاسیس مساجد مازندران که صبح و عصر برگزار شد با خواندن دعای فرج پایان یافت.
نظر شما