به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، هفته گذشته وزیر آموزش و پرورش با صدور حکمی «امیرعلی نعمت اللهی» را به سمت «قائم مقام وزیر و سرپرست مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی » منصوب کرد و با این حکم« مرتضی نظری» از ریاست مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش عزل شد. این تغییر و تحول به گونه ای برای وزارت آموزش و پرورش حاشیه ساز شد که خیلی از برنامه و حوادث وزارت آموزش و پرورش به حاشیه کشاند.
برخی از منتقدان این تغییرات را «کودتا» نامیده اند و تاکید داشتند وزیر آموزش و پرورش می خواهد، مهره های خود را در این وزارت خانه بچیند و آنان به این موضوع نقد داشتند که «مرتضی نظری» برای پویایی مرکز اطلاع رسانی تلاش های زیادی کرده و چرا از گردنه پـُست های وزارت آموزش و پرورش خارج شده است.
هدف تغییرات در وزارت آموزش وپرورش چابک سازی است
این حاشیه های تا جایی بود که «امیرعلی نعمت اللهی» هم واکنش نشان داد و بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش گفته است: پس از جلسات متعدد تصمیم بر این شد که ساختار آموزشوپرورش در چند حوزه تغییر کند و اولین تغییر به دلیل همپوشانی برنامهها و فعالیتها در حوزه روابط عمومی و دفتر وزارتی رخ داد تا چابک سازی، پویایی، تحرک، همافزایی و بهرهوری بیشتری انجام بگیرد.
قائممقام وزیر و سرپرست دفتر ارتباطات، هماهنگی و حوزه وزارتی، خاطرنشان کرد: از دو هفته گذشته پس از جلسات متعدد کارشناسی با حضور صاحبنظران به این نتیجه رسیده شد که تغییر ساختار در شرایط فعلی برای نظام تعلیم و تربیت مؤثر است و وزیر آموزشوپرورش پس از مشورت با مشاوران و معاونان حوزههای مربوط و استفاده از نظرات کارشناسان این موضوع در خارج از وزارتخانه، نهایتاً تصمیم بر این شد مرکز جدیدی به نام مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی تشکیل شود.
نعمت الهی بابیان اینکه بقیه تغییرات ساختاری طی فرایندی بهزودی انجام میگیرد، گفت: علاوه بر تغییرات ساختاری در برخی از جایگاهها و پستها تصمیماتی گرفته خواهد شد و افرادی برای حوزههای مختلف معرفی خواهند شد.
وی در ادامه اضافه کرد: ضمن تشکر و همراهی و تدبیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی بهویژه رییس مجلس شورای اسلامی، روسای کمیسیون تخصصی و بالأخص رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، به دلیل کارهای فراوان در حوزه قائممقامی و تصدی مرکز جدیدالتأسیس ارتباطات و هماهنگی و حوزه وزارتی مقر رشد بهزودی معاون جدید حقوقی و پارلمانی وزارت آموزشوپرورش توسط وزیر انتخاب و منصوب شود.
سرپرست دفتر ارتباطات، هماهنگی و حوزه وزارتی با اشاره به اینکه مرتضی نظری و شاپور محمد زاده از همکاران خوب و پرتلاش حوزه ستادی بودند که وزیر آموزشوپرورش در جایگاههای تخصصی و مؤثر از حضور آنان استفاده خواهد کرد، اظهار کرد: در رابطه با تغییر ساختار اداری مطمئناً استفاده از ظرفیتهای عظیم نظام تعلیم و تربیت در دستور کار وزارتخانه قرار دارد و پویایی و بهرهوری و انسجام در فعالیتها اقتضا میکند که متخصصین درونی و بیرونی وزارتخانه همگی دستبهدست هم دهیم تا بتوانیم هرچه زودتر سند تحول بنیادین آموزشوپرورش را اجرایی کنیم.
حالا امروز (۱۹ دی ماه ۱۳۹۷) وزیر آموزش وپرورش حکمی دیگر را صادر کرده است و پُستی با نامی ناآشنا به «مرتضی نظری» رئیس سابق مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش وپرورش اعطا کرده است.
در این حکم آمده است:
برادر گرامی جناب آقای مرتضی نظری
باسلام
نظر به مراتب تعهد، سوابق مدیریتی و تجربیات ارزشمند جنابعالی در آموزش و پرورش، به موجب این ابلاغ به سمت « مشاور اینجانب» در امور مطالعات اجتماعی منصوب می شوید.
انتظار است با تعامل مستمر و مؤثر با صاحب نظران علوم اجتماعی و با مشارکت بخش های پژوهشی، دانشگاهی و علمی و استفاده از ظرفیت فرهنگیان پژوهنده و اساتید، زمینه های تقویت پایگاه اجتماعی آموزش و پرورش در مجامع فرهنگی، دانشگاهی با محوریت سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را فراهم آورید.
دوام توفیقات جناب عالی را از خداوند منّان، خواستارم.
حالا باید دید این حکم به مذاق منتقدان خوش می آید یاخیر؟ باید دید منتقدان آموزشی دیگر به متن می پردازند یا همچنان درگیر حاشیه هستند.
نظر شما