به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «معصومه ظهیری» صبح امروز(چهارشنبه ۱۹ دی) در همایش بررسی دستاوردهای چهل ساله نظام در بخش بانوان ویژه مبلغان حوزوی در استان گلستان اظهار کرد: دهه چهارم انقلاب دهه رسیدن به قلههای افتخار انقلاب اسلامی است و در این دهه باید به اهداف انقلاب اسلامی برسیم.
معاون فرهنگیتبلیغی حوزه های علمیه خواهران کشور تاکید کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مقابله لیبرالیسم و کمونیسم مقابله کفر با کفر در جهان حاکم بود و کشورهای دنیا به عنوان استعمار فکری در تقابل در این دو جریان قرار داشتند.
وی با بیان اینکه اسلام به عنوان مدعی جریان بشریت و مقابله با ظلم با پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت، افزود: گاهی شالوده حرکت انقلاب رو به جلو است و قوانین منع استفاده تبلیغی از زن یا ترویج فساد و فحشا وجود دارد ولی در جامعه برخی از این معضلات را شاهد هستیم و نمیتوان به دلیل وحود این معضلات این جریان عظیم را نادیده گرفت.
معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور تاکید کرد: قیام مردم ایران در سال ۱۳۵۷ قیام برای عدل و قسط بود و لذا همه دنیا ما را مشاهده کردند.
ظهیری تاکید کرد: گرچه در آمریکا بیان میشود که ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران اهمیت چندانی ندارد ولی در انتخابات این کشور از ایران یاد میکنند و این مهم نشان میدهد که ایران برای این کشورها بسیار حائز اهمیت است.
وی گفت: در صورتی که در چهار دهه از انقلاب اسلامی شاهد توسعه های زیادی بوده ولی هدف انقلاب اسلامی تنها این توسعهها نیست و ما برای این موضوعات قیام نکردیم و برای حقگرایی انقلاب اسلامی را برپا کردیم.
معاون فرهنگی حوزه های علمیه خواهران کشور افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران برای اینکه بتواند از مظلومین عالم در کرسیهای مختلف آرا دفاع کند قیام کرده و از این نظر است که امام خمینی(رحمهالله علیه) میگوید مسئله فلسطین مسئله اسلام است و دفاع از مردم یمن برای ما حائز اهمیت میشود.
ظهیری تاکید کرد: در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی باید اندیشه انقلاب اسلامی در برابر زورگوییهای استکبار و ظالمین جهانی بیان شود و اندیشه انقلاب اسلامی اندیشه مقاومت در مقابله با انحصار طلبی در دنیا است.
وی با بیان اینکه آزادی از استثمار با پیروزی انقلاب اسلامی را بدست آوردیم، افزود: یکی از علل کمبودها و مشکلات مدیریتهای ضعیف است و این مهم ربطی به تفکر و جریان انقلاب اسلامی ندارد.
نظر شما