مسلمانان روهینگیا تحت سیستم آپارتاید در میانمار زندگی می کنند

سازمان عفو بین الملل،هند را متهم به نادیده گرفتن قوانین بین المللی در پی اخراج گروهی از مسلمانان روهینگیایی از این کشور کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «خبرگزاری فرانسه»،سازمان عفو بین الملل،هند را متهم به نادیده گرفتن قوانین بین المللی در پی اخراج گروهی از مسلمانان روهینگیایی از این کشور کرد.

دولت هند اخیرا اقدام به اخراج گروهی از مسلمانان روهینگیا از جمله یک خانواده روهینگیایی و بازگرداندن آنها به میانمار کرد،کشوری که ارتش آن متهم به قتل عام و نسل کشی اقلیت مسلمان است.

این خانواده پنج نفره که از سال 2013 میلادی در ایالت «آسام» واقع در شمال شرقی هند بودند از سوی دولت هند به مقامات میانمار تحویل داده شدند.

سازمان ملل نسبت به بازگرداندن اجباری مسلمانان روهینگیا نسبت به هند ابراز نگرانی کرده است.

گروه های حقوق بشری هم هشدار داده اند که دهلی نو مسلمانان روهینگیا را با بازگرداندن آنها به میانمار در معرض خطر جدی قرار می دهد.

اقلیت مسلمان روهینگیا چندین دهه است که هدف حملات خشونت آمیز از سوی نیروهای امنیتی قرار گرفته اند.

اکثریت بودایی های میانمار،مسلمانانی که به ویژه در ایالت راخین زندگی می کنند را به عنوان شهروندان میانمار به رسمیت نمی شناسند و برچسب مهاجران غیرقانونی «بنگالی» بر آنها زده اند.

عفو بین الملل در بیانیه ای گفت که جمعیت مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین میانمار کماکان تحت یک سیستم آپارتاید زندگی می کنند.

در این بیانیه آمده است: اخراج پناهجویان و پناهندگان به نقض تعهدات هند تحت قوانین بین المللی منجر می شود که دولت ها را از بازگرداندن مردم به سرزمینی که در آنجا در معرض خطر جدی نقض حقوق بشر هستند،منع می کند.

مقامات هند می گویند که حدود 40 هزار روهینگیایی در این کشور زندگی می کنند و هندوهای تندرو خواستار اخراج دسته جمعی و بازگرداندن آنها به کشور خود هستند.

وزارت کشور هند هفته گذشته به پارلمان این کشور گفت که 478 مسلمان روهینگیایی در سال های 2015 تا 2018 میلادی در این کشور دستگیر شده اند.

کد خبر 755111

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha