به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت جام، «محمد مهدی گلمکانی» امروز(۱۷ دیماه) در دومین همایش خیرین سلامت تربت جام که در تالار اجتماعات دانشکده علوم پزشکی این شهرستان برگزار شد، گفت: ما باید جامعه ای داشته باشیم که مسولیت پذیر باشد، امروزه در اطراف ما پر از طلاهایی است که دارد قربانی می گیرد که بعضی از آن ها روخاکی و بعضی ها زیرخاکی می باشد، ما در حوزه سلامت نباید فقط بیماری را نگاه کنیم بلکه بیمار را هم باید ببینیم.
مدیرکل سازمان مردم نهاد سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد ابزار مداخله دست وزارت بهراشت است که با کمک مردم می توان آسیب ها در جامعه را کم کنیم، مدیران حوزه سلامت را اولویت بندی کرده و با رفتن به سراغ افراد خیر همه نیازهای حوزه سلامت را مرتفع کنند.
«مصطفی جمالی» هم در این همایش اظهار کرد: خیرین مهمترین نقش را در توسعه کشور دارند و از جنس مردم و قابل اعتماد هستند که نیازهای واقعی مردم را تأمین میکنند، مردمی که مطالبهگر شدند.
سرپرست اداره کل خیرین و موسسات خیریه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بیش از ۷۰۰ هزار میلیارد تومان خیرین به حوزه سلامت کمک کردند و هزینههای دولت را کاهش دادند و ۱۱ درصد اشتغالزایی به همت سازمانهای مردمنهاد بوده است، ادامه داد: بهترین راه دور زدن تحریمها، سازمانهای مردم نهاد است که حس نوعدوستی را ترویج می دهند.
حجتالاسلام «پیرنیا »در ادامه همایش گفت: خیرین چارهیابی میکنند و صدقه پنهانی در راه خدا تقدیم میکنند، زکات ثروت، صدقه است که لطف الهی شامل حال خیرین شده است و عمل خیرین برای همیشه ماندنی است و خیرین نیازمند تکریم نیستند، دیگران لازم دیدند از خیرین تجلیل و تکریم کنند.
امام جمعه موقت تربت جام خاطرنشان کرد: خیرین حوزه سلامت که نخواستند دیده شوند آثار و برکات آنان تا زمانی که دنیا باشد، قابل لمس است.
نظر شما