«دولت الکترونیک» راه حل بیشتر مشکلات است

ذوالفقاری با تاکید بر اینکه مردم را بیشتر از این درگیر سیاست نکنید، گفت: دولت الکترونیک باید به معنای واقعی اتفاق بیفتد تا مشکلات حل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «حسین ذوالفقاری» امشب (دوشنبه ۱۷ دی) در آیین تکریم و معارفه استاندار فارس، با اشاره به تدابیر اسماعیل تبادار، استاندار پیشین در حل مشکلات فارس، گفت: در زمان سرپرستی نیز هیچ کمبود و خلایی در استان فارس احساس نشد و این جای تقدیر دارد.


معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با اشاره به روش های انتخاب استاندار، اظهار کرد: یکی از اشکالات در انتخاب استاندارها، عدم فعالیت افراد در بدنه سازمان است که سبب می شود تا زمان مسلط شدن آنها فرصت ها از بین می رود.

 

وی تمرکز وزارت کشور در این دوره انتخاب استاندار و مدیران اجرایی، استفاده از بدنه سازمان بود، متذکر شد: فقط در صورت ضرورت و براورد دستاوردها فردی خارجی از بدنه سازمان انتخاب می شد که در فارس قرعه به نام رحیمی افتاد و رزومه سازمانی سنگینی دارند که نشان از تجارب لازم برای انجام این مسئولیت است.

 

ذوالفقاری با بیان اینکه بحث های اقتصادی مهمترین حوزه است، خاطرنشان کرد: استاندار جدید شناخت خوب از استان، ظرفیت های آن و همچنین سیستم دارند، همچنین اهل تعامل، تشخیص و قدرت تصمیم گیری است.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور افزود: استاندار جدید به جای سیاسی بازی به دنبال کار است که نیاز امروز دولت و نظام است، استان فارس با تمام تلاش های انجام شده شایسته پیشرفت های پیشتر است.

 

وی با اشاره به فصارهای مختلف دشمن بر مردم ایران در راستای از بین بردن آرامش و امنیت در کشور، تاکید کرد، دشمن می خواهد نارضایتی مدنی در ایران به وجود آورند و می خواستند امروز دوشنبه ۱۷ دی در کشور تحرکاتی ایجاد کنند که موفق نشدند.


ذوالفقاری با اشاره به مشکلات مردم و لزوم توجه به این مشکلات، یادآور شد: ایجاد ناامنی سبب متضرر شدن همه می شود و ۹۰ درصد مروم گشور را امن می دانند، همچنین مبارزه با فساد ۷۷ درصد دید مثبتی نسبت به مقابله با فساد داشتند اما این آمار کفایت نمی کنود چرا که دشمن بر ایجاد نارضایتی مردمی تمرکز دارند.


معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با تاکید بر ایجاد رضایتمندی بین مرد، تاکید کرد: تمام آرمان های ملت در قانون اساسی وجود دارد ک دیدگاه ها روشن است، بنابراین برای ایجاد رضایتمندی باید به دنبال ابزار رفت.


وی با بیان اینکه چرا با وجود تلاش مسئولان شاهد نتایج دلخواه نیستیم، افزود: آیا با تذکر یا بیان مشکل، علت حل می شود؟ خیر، اشکال در روش و ابزار است، مردم خواستار کاهش تشریفات، افزایش رونق و غیره هست و خواستار کاهش بروکراسی و موانع کسب و کار هستند.

 

ذوالفقاری اشاره کرد: مردم خواستار تسهیلات در امور خود و کاهش هزینه ها هستند، باید در سفرهای مسئولان تجدیدنظر شود، با وجود اینکه ۸۵ درصد بودجه کشور هزینه جاری است، پیشرفت انجام نخواهد شد، این مسائل با بیان راهبرد حل نمی شود.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با اشاره به موازی کاری ها در سازمان ها و ادارات، متذکر شد: ریشه این مشکلات این است که دولت های کنونی جهان بر اساس اقتصاد پساصنعتی شکل گرفته اند که با شرایط کنونی سازگار نیست.

 

وی گفت: دولت الکترونیک باید به معنای واقعی اتفاق بیفتد تا مشکلات حل شود و طبق کارشناسان دولت ها باید بازآفرینی شوند و ریشه مشکلات در انباشت قوانین و مقررات است، ما تمرکزگرا هستیم و به سمت تمرکززدایی نمی رویم و متاسفانه سازه کلی سیستم ما اینگونه شکل گرفته است.

 

ذوالفقاری با اشاره به مشکلات ساختاری اظهار کرد: در ساختارها موازی کاری انجام شده و فرآیندهای انجام کار سبب گرفتاری مردم و کشور شده و این مشکلات با بازنگری در روش ها و ابزار حل می شود.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور درخواست کرد: منشور مدیریتی در ابتدای مدیریت باید مکتوب و اعلام شود و استان ها می توانند در تشخیص و حل مشکلات کمک شایانی کنند.

 

وی تاکید کرد: مردم را بیش از این سیاسی نکنید، مردم حتی در روستاها درگیر مباحث سیاسی هستند و این سبب می شود کارها بخاطر درگیری مردم پیشرفت انجام نشود درحالیکه در کشورهای پیشرفته مردم به جای سیاست درگیر کار و فعالیت است.

 

 

 

کد خبر 754864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha