به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «سید رضا احمدی زاده» عصر امروز (17 دی) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال مجوز دبیرخانه دائمی سرآمدان غیر مقیم استان را گرفته ایم و تعدادی از سرآمدانی که می توانند به متخصصان و شرکت های دانش بنیان داخل استان در حوزه های فناوری و انتقال علم و دانش کمک و مشاوره دهند را دعوت میکنیم.
رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی با بیان اینکه پیش بینی میشود هفت نفر از این سرآمدان در طی سال به استان خراسان جنوبی بیایند، گفت: معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفتمان علم و فناوری را در کشور شروع کردند و اعتقاد دارند با پول نفت نمیتوان کشور را اداره کرد لذا باید اقتصاد دانش بنیان را تقویت و به مغزها توجه شود.
احمدی زاده با اشاره به اینکه باید شبکه های علمی ایجاد شود که تخصص ها خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند، افزود: شبکه سازی و توانمندسازی افراد و ایجاد زیرساخت های توسط دولت می تواند ما را به سمت اقتصاد دانش بنیان هدایت کند.
وی با بیان اینکه اکنون بیش از 170 شرکت دانش بنیان و فناور در خراسان جنوبی وجود دارد، عنوان کرد: چهار مرکز رشد در استان فعال است و کمک های فنی و اعتباری به شرکت های دانش بنیان در بخش تسهیلات و حمایت های معنوی انجام می شود.
فراخوان همنت محصولات استراتژیک خراسانجنوبی منتشر می شود
رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه هفته آینده طرح همنت (همکاری، مشکل گشایی، نوآوری و توانمندسازی)محصولات استراتژیک خراسان جنوبی فراخوان می شود، گفت: این طرح کمک می کند شش تا 10 شرکت فناور در زمینه بسته بندی، فرآوری و بازاریابی محصولات استراتژیک عناب، زعفران، زرشک و انار فعال شوند.
احمدی زاده با بیان اینکه در حال حاضر نخبگان و مستعدان استان به خاطر عدم اشتغال و عدم فناوری بالا در منطقه مهاجرت میکنند، ادامه داد: اگر زیست بوم کارآفرینی و زنجیرههای فناوری را برای محصولات تشکیل دهیم این نخبگان می توانند در استان ماندگار شوند.
به گفته وی حدود 7 میلیارد تومان طرح در شورای پژوهش و فناوری استان خراسان جنوبی آماده شده که به معاون علمی و رئیس جمهور ارائه می شود تا پس از بررسی از آن حمایت اعتباری شود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی با بیان اینکه در طی سال حدود 90 عنوان برنامه اجرا میکنیم، افزود: در خراسان جنوبی 250 نخبه تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان هستند.
طرح شهاب در مدارس 6 شهرستان خراسان جنوبی اجرا می شود
احمدی زاده ادامه داد: سرانه نخبگی خراسان جنوبی در کشور جزو بالاترینها است و متوسط دولت برای هر نخبه حدود 30 تا 40 میلیون تومان مستقیم و غیرمستقیم سالانه هزینه میکند.
وی با اشاره به اجرای طرح شهاب در استان، گفت: این طرح یک طرح مهم و اساسی برای شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دانش آموزی است و در حال حاضر مدارس شش شهرستان تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.
نظر شما