به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد مبارزه با مواد مخدر، «احسان قاضیزاده هاشمی» نقش اطلاعرساني و آموزش به خانوادهها را نيز براي مقابله با اعتياد مهم دانست و افزود: پیوند فکری و مشاورهای والدین با فرزندان در هیچیک از مراحل زندگی نباید قطع شود، اگر پدرها و مادرها فکر میکنند که جوانان بزرگ شدهاند و میتوانند بدون تکیه به آنها خود را در جامعه اداره کنند باید بدانند مشکلات و تهدیدکنندهها نیز در یک قواره نمیمانند و آنها نیز رشد میکنند.
نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس بیان کرد: اهمیت نقش خانواده، کارکرد خانواده، مدرسه و دانشگاه، پلیس، دستگاه قانونگذاری و دیگر مراجع ذیصلاح براي مبارزه اجتماعي با مواد مخدر صنعتي و شيميايي مهم است و به موازات يكديگر بايد اقدامات پيشگيرانه و اساسي را انجام دهند.
این نماینده مجلس ادامه داد: هر یک از نهادهای فعال در کشور در قبال جوانان وظایفی دارند که کمرنگ شدن این وظایف به پر رنگ شدن خطرات و تهدیدها میانجامد.
قاضیزاده هاشمی اضافه کرد: توجه به ضرورت مبارزه اجتماعی با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در خانواده و هم در محیطهای مختلف جامعه مهم است و نمیتوان به سادگی از کنار این نیاز فوقالعاده و پراهمیت عبور کرد.
وی با بیان اینکه خانواده و تربیت صحیح فرزندان عاملی مهم در پیشگیری از اعتیاد به شمار میرود، تصریح کرد: البته باید توجه داشت که اعتیاد آسیب اجتماعی بسیار پیچیدهای است که علل و عوامل گوناگونی در شکلگیری و ایجاد آن نقش دارند لذا برای رفع یا کاهش اعتیاد باید به همه این عوامل توجه داشت و تنها به یک یا چند عامل خاص توجه نکرد.
نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس شورای اسلامی گفت:نظام تعلیم و تربیت کشور نیز در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر مسوول است و سیستم آموزشی و تربیتی کشور که نقش مهمی در شکل گیری و تکامل آینده سازان جامعه دارد ، باید استوار بر اخلاق و پرورش اجتماعی باشد.
قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر يك تكليف براي خانوادههاست و عوامل مختلفي در تحقق اين رويكرد سهيم هستند اما نقش خانواده، توجه به تربيت فرزندان، استفاده درست از اوقات فراغت و پر رنگ شدن فعاليت نهادهاي فرهنگي در اين زمينه بيش از ساير عوامل مورد توجه و كارساز است.
نظر شما