۶۱۲ مدرسه تخریبی در استان کرمان وجود دارد

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه ۶۱۲ مدرسه تخریبی در استان کرمان وجود دارد ، گفت: تعداد قابل توجهی از مدارس ما دو شیفت هستند که از نظر کیفیت آموزشی جایگاهی مناسبی ندارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، احمد اسکندری نسب، مدیرکل آموزش و پرورش استان، عصر امروز ( 16 دی ) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش آن چیزی که جزو برنامه های آموزشی و پرورشی است، اجرایی کردن سند تحول بنیادین است و راهبرد ما بر اساس آن تکریم معلم، مدیریت منابع و مدرسه پویا است، افزود: برای ایجاد فضای آموزشی مناسب و ارتقای کیفی در این زمینه، توانمندسازی معلیمن مدنظر است که در این راستا به دنبال توجه ویژه به مراکز رفاهی و درمانی در سطح استان هستیم.

 

وی با بیان این مطلب که باتوجه به اتفاقاتی که در سیستان و بلوچستان رخ داد، دستور کار جلسه مربوط به ایمنی مدارس است، ابراز داشت: در یک ماه اخیر همه مدارس استان توسط همکاران بازدید شد اما دغدغه همه ما باتوجه به کمبود اعتبار توجه به فضاهای آموزشی و سیستم گرمایشی و سرمایشی است که بخشی در این خصوص مستهلک شده اند و یا برخی دیگر نیز در مناطقی هستند که گاز دارند اما غیر استاندارد هستند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه در کارگروه تخصصی آموزش و پروش در سطح استان برای هر مدرسه یک دفترچه فنی درنظر گرفته شده است، اظهار داشت: در بحث مدارس خیرساز از ابتدای دولت تاکنون یک هزار و 800 کلاس ساخته شده و 250 کلاس نیز در دست احداث است.

 

وی با بیان این مطلب که 77 مدرسه در دست ساخت داریم که 50 باب آن در دهه فجر افتتاح و 27 باب آنها در مرحله کلنگ زنی هستند، افزود: در سطح استان دارای 612 مدرسه تخریبی، 181 مدرسه چادری، 46 مدرسه کپری، 232 مدرسه خشتی و گلی، 777 مدرسه غیراستاندارد و 914 مدرسه فاقد حصار داریم.

 

اسکندری نسب با اشاره به اینکه تعداد قابل توجهی از مدارس ما دو شیفت هستند که از نظر کیفیت آموزشی جایگاه مناسبی ندارند، بیان داشت: 50 هزار نفر از دانش آموزان استان از مینی بوس برای سرویس حمل و نقل استفاده می کنند که تعدادی از آنها از رده خارج شده اند.

 

 

 

کد خبر 754514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha