ساز همیشه ناکوک منتقدان آموزشی

گویا هیچ انتصاب و تغییر از سوی سید «محمد بطحایی» به مذاق منتقدان خوش نمی آید. آن ها قلم به دست گرفته اند تا تمام اقدامات وزیر آموزش و پرورش را زیر سوال ببرند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، همیشه انتصابات و تغییرات در وزارت آموزش و پرورش بیش از هر وزارت خانه ای حاشیه ساز بوده است. یکی از دلایل این حاشیه شاید حضور منتقدان همیشه حاضر در صحنه است. منتقدانی که با هر انتصاب این وزارت خانه قلم بدست می گیرد و به نقد و تخریب وزیر آموزش و پرورش می پردازند.

 

گویا هیچ انتصاب و تغییر از سوی سید «محمد بطحایی» به مذاق منتقدان خوش نمی آید. آن ها قلم به دست گرفته اند تا تمام اقدامات وزیر آموزش و پرورش را زیر سوال ببرند.

 

برای نمونه در تغییر و انتصابات جدید در وزارت آموزش و پرورش که مربوط به حوزه روابط عمومی است، هجمه های زیادی روانه وزارت آموزش و پرورش از سوی منتقدان آموزشی شده است. این منتقدان هجمه های خود را در شبکه های اجتماعی بازنشر می دهند و اذهان عمومی را درگیر حاشیه می کنند.

 

بر این اساس، وزیر آموزش و پرورش با صدور حکمی «امیرعلی نعمت اللهی» را به سمت «قائم مقام وزیر و سرپرست مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی » منصوب کرده است، این انتصاب به این معنا است که مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش با دفتر وزارت ادغام شده است.

برخی از منتقدان این تغییرات را «کودتا»  نامیده اند و تاکید دارند، وزیر آموزش و پرورش می خواهد مهره های خود را در این وزارت خانه بچیند. همه مردم با انتصابات سیاسی و حزبی آن هم در نظام تعلیم و تربیت کشور مخالف هستند اما  به کار بردن کلمه کودتا برای تغییر رئیس روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش که همین منتقدان به نحوه عملکرد آن هم انتقاد داشتند، نشان از خصومت های شخصی دارد چراکه پیش از این نیز انتصابات بطحایی را سیاسی نامیده بودند اما به این میزان هجمه وارد نشده بود.

 

گویا ساز منتقدان وزارت آموزش و پرورش در همه شرایط ناکوک است و در برخی از مواقع به دلایل نامشخص ناکوک تر می نوازد.

 

نکته قابل تامل این است که این منتقدان همیشه حاضر در صحنه  همه وزاری منتصب در این وزارت خانه را مورد هجمه قرار داده اند و تاکنون وزیر مطلوب از دید منتقدان وجود نداشته است، حداقل یک اقدام موثر داشته باشد. برای آنان تفاوتی ندارد یک روز از سکانداری  وزیر آموزش و پرورش گذشته باشد یا چهار سال.  قلم آنان همیشه با نقد به مقام عالی وزارت خانه می تازد.

 

در زمان سکاندری بطحایی هم این قلم ها پررنگ تر شدده است و  همین موضوع موجب شده است که وزارت آموزش و پرورش بیش از هر زمانی دیگر درگیر حاشیه شود و طرح ها و اقدامات مهم و مثبت و منفی وزارت آموزش و پرورش دیده نشود. بحث ها و گفتگو ها نه تنها کارشناسی نیست بلکه حاشیه ای آن هم تنها در باب انتصابات است.

 

 طرح هایی همچون راه اندازی اتاق بازی، گسترش طرح خرید خدمات آموزشی، چگونگی اجرای رتبه بندی فرهنگیان و بیمه تکمیلی فرهنگیان و ناایمنی مدارس که نیاز به توجه از سوی صاحب نظران دارد درگیر حاشیه های  منتقدان شده است و بر زمین مانده است.

این درحالی است که اگر واقعا منتقدان دلسوز نظام تعلیم و تربیت کشور هستند باید راهکارهایی را برای حل مشکلات وزارت آموزش و پرورش ارایه دهند و رویکرد انتقادی  آنان سازنده باشد نه با رویکرد های تخریبی برنامه ها و اقدامات مهم را به حاشیه بکشانند.

 

کد خبر 754331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha