به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجتالاسلام علی شکری در نشست کارگروه قرآن و عترت استان سمنان بابیان اینکه بسیاری از اقدامات نیاز به بودجه ندارد گفت: تشکلهای قرآنی بهترین راه برای اشاعه فرهنگ دینی و قرآنی بوده و حتی ادارات و نهادها نیز میتوانند با استفاده از آنها در راستای برگزاری برنامههای قرآنی و دینیشان موفق باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان یکی از راههای توسعه فعالیتهای قرآنی را استفاده از ظرفیت خیران عنوان واظهارخرسندی کرد: استان سمنان درزمینهٔ خیران چه در بحث وقف و چه در مقوله خیران سلامت، مدرسهساز، مسکنساز و قرآنی دارای ظرفیتهای عظیمی است که باید از این ظرفیتها برای اشاعه فرهنگ قرآنی بهره برد.
وی بابیان اینکه یکی از مزیتهای استفاده از خیران قرآنی است که با بهرهگیری از آنها میتوان زمینهسازی برای توسعه فعالیتهای قرآنی را شاهد بود، اذعان داشت: دستگاههای فعال درزمینهٔ فرهنگ دینی باید با تمام داشتههایشان در میدان وارد شوند چراکه دشمنان نیز با تمام برنامهریزیشان به دنبال دوری مردم از معنویات هستند.
ترویج فعالیت های قرآنی راه مقابله با توطئه دشمنان
شکری ترویج فعالیتهای قرآنی راه مقابله با توطئه دشمنان دانست وبیان کرد: یکی از مسائلی که میتواند ما را در این راه کمک کند، استفاده از تمام ظرفیتها است، ما درراه عرصه محتوای فاخر فرهنگی، ترویج مسائل دینی و فرهنگی هرگز نباید به انتظار بودجههای دولتی بمانیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با تاکید بر اینکه نباید دست روی دست گذاشت و به بهانه نبود بودجه کافی اقدامی نکرد ادامه داد:چراکه از سوی دیگر دشمنان انقلاب اسلامی با برنامههای مدونی که دارند در حال دور کردن مردم از سبک زندگی قرآنی هستند و ما باید در برابر این برنامهها، فعالیتهایمان را اجرا کنیم.
وی ضمن بیان اینکه اداره کل تبلیغات اسلامی استان در راستای ترویج فعالیتهای قرآنی دارای رسالتهای ویژهای است که آنها را میتوان به دو بخش درونسازمانی با استفاده از ظرفیتهایی مانند دارالقرآن و برون سازی سازمانی شامل تعامل با نهادهای فرهنگی و ذیربط تقسیم کرد، تأکید داشت: یکی از مسائلی که در ترویج فرهنگ قرآنی در سطح استان مغفول مانده نگاه ویژه و مدون طبق نقشه راه دقیق و درست است که باعث شده فعالیتهای قرآنی در اندازه مسابقات و محافل باقی بمانند.
فعالیت ۱20 تشکل قرآنی در استان سمنان
شکری افزود: آموزشهای قرآنی میتواند جنبههای اجتماعی و فرهنگی وسیعی داشته باشد که درنهایت به شکل گرفتن شخصیت اجتماعی یک جامعه منجر خواهد شد لیکن اگر میخواهیم در اشاعه فرهنگ قرآنی موفق عمل کنیم باید نگاهمان نسبت به این فعالیتها تنها به برگزاری چند مسابقه و محفل محدود نشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان از فعالیت ۱20 تشکل قرآنی در استان سمنان خبر داد و افزود: امروز باید به دنبال برنامهای مدون برای توسعه فعالیتهای قرآنی بود.
وی با بیان اینکه حمایت از معلمان قرآنی که توسط سازمان دار القرآن الکریم مدرک گرفته اند را در اولویت است و گفت: این امر میتواند با ایجاد تشکلی از افراد مذکور، به پویایی خاصی برسد که بسیار مفید خواهد بود.
شکری افزود: دهه فجر مثال خوبی است چراکه در آستانه فجر ۴۰ قرار داریم و لذا نباید به انتظار بودجه برای تبیین دستاوردهای انقلابی نشست میتوان با استفاده از تمام ظرفیتها در راستای ترویج فرهنگ انقلابی و دینی تلاش کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بابیان اینکه استان سمنان از ظرفیتهای خوب قرآنی برخوردار است که میتوان از آنها به نحو احسن بهره برد، تأکید کرد: باید از درون دستگاههای اجرایی و دولتی فعالیتهای قرآنی و دینی را آغاز کرد و با تجهیز نمازخانهها، آموزش قرآن به کارکنان و ... پایهگذار ترویج مبانی دینی و قرآنی در ادارات استان بود.
شکری با یادآوری این مطلب که وابستگی برنامههای قرآنی به بودجههای دولتی آفت این نوع فعالیت است، تاکید داشت: در آستانه دهه فجر انتظار از دستگاههای اجرایی است که با بهره گیری از ظرفیت های مردمی و تشکل های دینی و مذهبی در راستای اجرای برنامه های قرآنی اهتمام داشته باشند.
نظر شما