ایجاد اتاق اسباب بازی به معنی کاهش ساعات درسی نیست

شکوهی گفت: راه اندازی اتاق بازی در مدارس به معنای کاهش ساعت های درسی نیست بلکه آموزش با بازی صورت می گیرد.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «مرتضی شکوهی» در نشست هم اندیشی درباره طرح بازی و یادگیری که در دبستان محدثه افسریه تهران برگزار شد، گفت: طرح بازی و یادگیری درهم تنیده، اجرا می شود.

 

مدیر کل آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش افزود: اجرای طرح بازی و یادگیری به این معنا نیست که ساعات درسی دانش آموزان کاهش یابد بلکه آنان در ساعت های درسی از طریق بازی دروس مختلف را فرا می گیرند.

 

وی با بیان اینکه بازی در آموزش نشاط و شادابی را همراه دارد، بیان کرد: معلمان ما مهارت های لازم را برای استفاده از اسباب بازی در دانشگاه فرهنگیان به دست آورده اند؛ با این وجود یکی از استلزامات این طرح آموزش های لازم برای استفاده از بازی و تولید بازی های خلاقانه توسط فرهنگیان است.

 

مدیر کل آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: بازی به تعداد محدودی از یک اسباب بازی در یک اتاق ختم نمی شود بلکه بازی هایی که تفکر و خلاقیت را تقویت می کنند، مورد تاکید است.

 

دانش آموزان نباید اسباب بازی به مدرسه بیاورند

 

همچنین در ادامه، رضوان حکیم زاده نیز تاکید کرد: منظور از اتاق بازی در مدارس آوردن اسباب بازی از سوی دانش آموزان نیست، اگر این کار را کنیم به بیراهه رفته ایم.

 

معاون ابتدایی آموزش و پرورش بیان کرد: باید در مدارس فضا و شرایطی فراهم شود که دانش آموزان از اسباب بازی های یکسان برای یادگیری استفاده کنند.

 

حکیم زاده بیان کرد: در تلاشیم تا برای جذب سرمایه این طرح از خیرین مدرسه ساز و معاونت علم و فناوری استفاده کنیم.

کد خبر 754109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha