در ابتدا سخنرانان و هنرمندان جوانی که در برنامههای سال گذشته در بخش رقابتی مینیاتور تاک جوان برگزیدهشده بودند در قالب یک ارائه هماهنگ سخنرانیهایی در خصوص ارتباط بین علوم و اثر هنری تلفیقی ارائه کردند.
سپس گروهی از کودکان و نوجوانان باسابقه بستری در بیمارستان و یا بیماریهای مزمن در قالب یک گروه موسیقی سلامت و هنر هارت بند» به اجرای موسیقیهای کودکانه پرداختند که در ادامه اجرا، گروه دال بند نیز به آنان اضافه شد و قطعاتی را بهصورت مشترک اجرا کردند.
در این مراسم، از 5 برگزیده ایرانی که برای ارائه نقاشی خود در حیطه سلامت کودکان و نوجوانان بیمار، امکان حضور در چهارمین جشنواره بینالمللی نقاشی برای کودکان بیمار که در 19 آبان در ایتالیا برگزار شد را نداشتند با اهدای تندیس و مدال تقدیر به عمل آمد.
سپس سفیران جوان یوسرن معرفی شدند و استوارنامههای خود را یکصدا قرائت کردند.
گروه آواز نفیر نیز با همنوایی زیبا برنامه خود را اجرا کردند.
در ادامه مراسم، با آغاز نخستین مینیاتور تاک، دکتر حمیدرضا نمازی، رئیس موزه ملی تاریخ علوم پزشکی با سخنرانی در خصوص جهانوطنی، وطندوستی را لایق کسی دانست که نگاهی فراتر از ایران داشته باشد و برای ساختن و رشد آن تلاش کند.
در ادامه با اجرای مینیاتور تاک دوم، دکتر فرزاد گلی، رئیس موسسه علمی تحقیقاتی دانش تندرستی با موضوع اقتصاد زیست انرژی به چگونگی شکلگیری انسان پرداخت و او را موجودی عجیب خواند که از تمامی موجودات بهرهای برده و به شکل شگفتآوری موجب گسترش نوع خود شده است.
وی انسان را یک پیکره اطلاعاتی دانست که همواره نشانههای او در حال تغییر هستند که اگر نیازهای خود را بشناسد و منابع موجود را به هنگام و همسو گسترش دهد علم را به خدمت مراقبت میگمارد.
به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران: دکتر علیرضا منجمی استاد فلسفه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز انسان را همواره گرفتار در شکافی بین جهان تکنیکی و زیست جهان دانست و خرد، حکمت و فضیلت علمی را نیاز پیوند شکاف این دوجهان دانست که با دو ویژگی توانایی فکر کردن و داوری به حقیقت خواهد پیوست.
همزمان با ارائه یوسرن مینیاتور تاک، هنرمندانی به ارائه خلق اثر هنری نقاشی و خطاطی مرتبط به موضوع میپرداختند.
در این مراسم گرنت هایی که برخی اساتید به تعدادی از دانشجویان اهدا کرده بودند در اختیار آنها قرار گرفت.
ضمن اینکه از تیم اجرایی این مراسم با اهدای لوح، تقدیر شد.
توضیح اینکه، یوسرن (USERN) نام شبکه جهانی آموزش و پژوهشهای علمی است که توسط دکتر نیما رضایی عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و از دانشمندان یک درصد برتر جهان راهاندازی شده است تا با حضور صاحبنظران و اندیشمندان برتر جهان زمینه تبادلات علمی را گسترش دهد (https://usern.tums.ac.ir). این مجموعه که از سه سال پیش پایهگذاری شد، مورد استقبال قابلتوجه دانشمندان برتر از اقصی نقاط جهان قرارگرفته است. تاکنون بیش از 8 هزار و 200 نفر از بیش از 70 کشو دنیا عضو این شبکه هستند. بیش از 370 نفر دانشمندان از دانشمندان یک درصد دنیا و 15 نفر از برندگان جوایز نوبل و ابل عضو بورد مشاورین این شبکه هستند. بیش از 70 گروه آموزشی و پژوهشی در این شبکه فعالیت میکنند و بیش از 40 دفتر در داخل و خارج از کشور به نام این شبکه نامگذاری شده است که حاصل تلاش 3 ساله این شبکه برگزاری بیش از 500 رخداد آموزشی و پژوهشی و چاپ بیش از 400 مقاله معتبر در مجلات بینالمللی بوده است.
نظر شما