آموزش مهارت فنی و حرفه ای بیش از ۱۵۰۰ نفر در لنگرود

نجفی از آموزش مهارت فنی و حرفه‌ای بیش از هزار و ۵۰۰ نفر در لنگرود خبر داد و گفت: مهارت آموزان پس از قبولی در آزمون کتبی و عملی موفق به دریافت گواهینامه فنی و حرفه‌ای می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از لنگرود: فناوری و  تربیت نیروی انسانی ماهر یکی از عوامل  اصلی  رشد و توسعه  اقتصادی پایدار در هر کشور  به شمار می رود به همین منظور در کشورمان سازمان آموزش فنی و حرفه ای متولی آموزش در بخش های کشاورزی ، صنعت و خدمات است.

 آموزش های فنی و حرفه ای یکی از کم هزینه‌ترین راه‌ها برای دستیابی به تخصص مناسب است این سازمان با ارائه آموزش‌های فنی و حرفه ای و مهارتی به اقشار مختلف به دنبال افزایش سطح مهارت‌ها در  جامعه است.

 

"علیرضا نجفی" امروز(چهارشنبه، ۱۲ دی)در نشست صمیمی با سرپرست فرمانداری لنگرود با بیان اینکه  آموزش فنی و حرفه‌ای کلید اشتغال پایدار است، گفت:  در مرکز آموزش فنی و حرفه ای لنگرود هشت رشته تراشکاری، جوشکاری، نقشه کشی، برق ساختمان، برق صنعتی، تعمیر موتورسیکلت و خودرو و کلیه رشته های کشاورزی آموزش داده می شود.


رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید املاکی لنگرود  با اشاره به اینکه طرح نیازسنجی روستائیان برای اولین بار در سطح استان در شهرستان لنگرود انجام شد، افزود: یکی از زیرساخت های ارائه آموزش های فنی و مهارتی به مردم و روستائیان است بنابراین این امادگی وجود دارد که در هر روستایی در راستای ایجاد اشتغال آموزش های لازم ارائه شود و بر اساس نیاز هر روستا، آموزش های مرتبط ارائه شود.


وی با بیان اینکه  در بخش ثابت شهری ۶۲۶ نفر  تا پایان آذر سال جاری آموزش دیدند، تصریح کرد: ۱۳۴ نفر در روستاها، ۳۲ نفر در دانشگاه، ۴۸۰ نفر در پادگان تیپ مریدان و نیروی انتظامی و سپاه ناحیه، ۱۰۰ نفر در زندان و ۱۴۳ نفر نیز در صنایع صنوف شهری آموزش دیدند.


نجفی از رایگان بودن کلیه آموزش‌ها در فنی و حرفه‌ای خبر داد و اظهار کرد: مهارت آموزان پس از قبولی در آزمون کتبی و عملی موفق به دریافت گواهینامه فنی و حرفه‌ای می‌شوند.


رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید املاکی لنگرود با تاکید بر اینکه در کنار آموزش، اشتغال به کار هم امری مهم است، گفت: سیستم " رهگیری اشتغال" در فنی و حرفه ای گویای این مطلب است که بیشتر افراد پس از آموزش‌های فنی و حرفه ای مشغول کار  می‌شوند.

 

وی تاکید کرد: امروز جامعه ما نیازمند افراد ماهر است تا با اتکا به این افراد بتوانیم در حوزه‌های مختلفی تولیدی و صنعتی، اقتصاد کشور نیز  رو به جلو حرکت کند.

 

نجفی از فعالیت بیش از ۵۰ آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در شهرستان خبر داد و افزود: در این آموزشگاه‌ها رایانه، صنایع دستی، قالیبافی، بافندگی، آرایش و پیرایش، طراحی دوخت با دریافت هزینه از افراد متقاضی آموزش داده می‌شود.

 

فرهنگ فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای در لنگرود ترویج شود

"محمد رنجبر نیاول" با تاکید بر اینکه آموزش‌های فنی و حرفه ای تاثیر مهمی در اشتغالزایی و رفع بیکاری جوانان دارند، گفت: یکی از مهم ترین مشکلات در این زمینه آموزش است که باید از مبادی درست و به صورت کاملا اصولی انجام شود.

 

سرپرست فرمانداری لنگرود با بیان اینکه فرهنگ فراگیری آموزش‌های فنی و حرفه ای باید در شهرستان ترویج شود، افزود: ترویج و گسترش فرهنگ مهارت آموزی در آموزش‌های فنی و حرفه ای گامی موثر در رفع بیکاری جوانان است.

 

رنجبر ادامه داد: امروز باید درآمد روستائیان نیز افزایش یابد و روستائیان باید آموزش های لازم را ببیند و از زمین‌های کشاورزی خود به نحو احسن بهره برداری کنند.


سرپرست فرمانداری لنگرود در پایان با اشاره به ایجاد پایگاه‌های آموزشی در برخی از روستاها، گفت: برخی از روستاهای بزرگ این ظرفیت را دارند که آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مراکز دهستان‌ها برگزار شود که این کار باید با همکاری بخشداری و در برخی از روستاها انجام شود که نمود این کار به طبع موجب ایجاد انگیزه و رغبت در سایر روستاها هم می‌شود.

 

 

کد خبر 753505

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha