به گزارش خبرنگاری خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدجوادفدایی، استاندار، امروز(۱۲ دی)در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی شهرستان قلعهگنج، استفاده از بنگاههای اقتصادی استان برای سرمایهگذاری در مناطق مختلف استان و مدیریت و برنامهریزی و توسعه استان را مورد تأکید قرار داد.
وی با اشاره به اینکه مدتی در دوران سرپرستی استانداری کرمان وقفه مختصری در بعضی کارها ایجاد شد؛ تصریح کرد: اما از این به بعد فعالانه برنامههای توسعهای مناطق مختلف استان را که در برنامه دولت است دنبال میکنیم و در سفرهای شهرستانی برنامه ششم و معینهای اقتصادی را به موازات هم و مستمر دنبال می کنیم و در جلسه ای با حضور معین های اقتصادی در تهران مقرر شد برنامه های سه ساله معین های اقتصادی تدوین شود.
نماینده عالی دولت در استان کرمان ادامه داد: معینهای اقتصادی که فعالیت ندارند یا برنامههای خود را دنبال نمیکنند، تعیین تکلیف می شوند و معینهای اقتصادی که عملکرد خوب و یا برنامهای نداشتند، جایگزین میشوند و دستگاههای اجرایی باید با معینهای اقتصادی جهت پیشبرد اهداف و برنامههای مدنظر همکاری کامل داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه از سازمان مدیریت برنامهریزی استان نیز خواستهایم تا ارزیابی عملکرد دستگاهها در این زمینه داشته باشند و پیگیری، نظارتها و بررسی فعالیتهای معینهای اقتصادی استان توسط معاونتهای استانداری دنبال میشود؛ از ساخته و تجهیز بیمارستان چاه دادخدای این شهرستان با همکاری استان و معین اقتصادی خبر داد.
فدایی با افزودن اینکه در خصوص آزمایشگاه رمشک نیز فضا توسط دانشگاه علوم پزشکی جیرفت آماده و از سوی معین اقتصادی تجهیز میشود؛ افزود: برای مرکز جامع سلامت شهرستان قلعهگنج نیز به هر میزان که مقدور است از سوی معین اقتصادی کمک می شود.
حمید ملانوری، سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان با اشاره به سفر نوبخت طی هفته آینده به جنوب استان؛ بیان داشت: لازم است دستگاههای اجرایی نیازهای منطقه از جمله برق، آب و ... در پروژههای اقتصادی را احصا و در این سفر گزارش آن را ارائه دهند.
وی اظهار داشت: شیوه مدیریتی که در شهرستان نمونه اقتصاد مقاومتی قلعهگنج به کار گرفته شده و اتفاقات رخ داده موجب شد نمونه آن از سوی رهبری مورد تأیید قرار گیرد و سایر استانها نیز از آن الگو بگیرند لذا با وجود همه مشکلات اقتصادی که در کشور داشتیم، اما ظرفیت بخش خصوصی در استان کرمان نمود جدی به خود گرفته است.
ملانوری با بیان اینکه در حال حاضر 133 پروژه قابل افتتاح در بخش صنعت، معدن، کشاورزی، خدمات و زیرساختی داریم که 5 هزار شغل ایجاد کردهاند و بیش از 81 هزار میلیارد ریال پروژه است؛ استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در توانمندسازی مناطق و محلات و مردم را مورد تأکید قرار داد.
مدیرکل آب و فاضلاب روستایی استان کرمان با اعلام اینکه 51 روستای شهرستان قلعهگنج فاقد آب شرب و 91 روستای این شهرستان با مشکل کمبود آب شرب مواجه هستند؛ تصریح کرد: هیچگونه آب پایداری در قلعهگنج نیست و سال جاری 16 حلقه چاه در شهرستان حفر شده است لذا با توجه به اینکه امسال هیچگونه بارندگی در منطقه نداشتیم، تابستان آینده به هیچ عنوان نمیتوانیم جوابگوی آب روستایی شهرستان باشیم.
نظر شما