به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در سمنان، علیرضا آشناگر در مراسم آغاز به کار طرح مشارکتی توانمندسازی اقتصادی و اشتغالزایی بنیاد برکت در مهدیشهر با اشاره به نقش موثر بنیادبرکت در رفع محرومیت و اشتغالزایی در جامعه اظهارداشت: این بنیاد در هر زمینه که ورود کرده خوشبختانه توانسته سرمایههای خوبی را به جامعه هدف تزریق کند و شاهد برکات خوبی در آن حوزه بودهایم.
استاندار سمنان تصریح کرد: بنیاد برکت بهنوعی کاتالیزور رفع مشکلات بهخصوص درجاهایی است که مشکلات عدیده اقتصادی و اشتغال در آن دیده میشود.
وی بابیان اینکه استان سمنان در زمره مناطقی است که همراهی این بنیاد درزمینهٔ رفع محرومیت و اشتغالزایی در آن میتواند بسیار چشمگیر و واجب باشد افزود: در این راستا آمده انعقاد تفاهمنامه همکاری با بنیاد برکت هستیم.
بنیاد برکت حضور جدی و فعال در زمینههای سرمایهگذاری، اشتغال و عمران دارد
آشناگر اشتغال و توسعه اقتصادی امروز در روستاهای استان سمنان را یک نیاز دانست وگفت: سرمایهگذاری بر روی داشتههای ما در سطح استان بهخصوص در حوزه روستاهای محروم قطعاً برکات فراوانی را برای استان به همراه خواهد داشت.
استاندار سمنان به نیاز بسیاری از روستاهای استان سمنان برای اشتغال و توسعه اقتصادی اشاره کردوگفت: استانداری این آمادگی را دارد تا با بنیاد برکت در راستای رفع محرومیت در روستاها تفاهمنامه همکاری امضا کند.
وی بابیان اینکه بنیاد برکت حضور جدی و فعال در زمینههای سرمایهگذاری، اشتغال و عمران دارد، افزود: امروز شاهد آغاز به کار طرح اشتغال و سرمایهگذاری هستیم که خوشبختانه به برکت این بنیاد، توانسته آثار و نتایج خوبی را در مهدیشهر از خود بروز دهد و همچنین رضایت نسبی کارکنان را به دنبال دارد.
به گفته آشناگر حضور بنیاد برکت بهخصوص در این شرایط اقتصادی حاکم بر کشور میتواند منشاء تحولات اساسی و خوبی شود.
افتتاح نخستین واحد تولید کننده دستکش های نیمه غوطه وری ارگونومیک کشور در مهدیشهر
نخستین واحد تولید کننده دستکش های نیمه غوطه وری ارگونومیک کشور در مهدیشهر با مشارکت بنیاد برکت با ظرفیت تولید 2 میلیون و 500 هزار جفت دستکش در سال افتتاح شد.
این واحد تولیدی با سرمایه گذاری 44 میلیارد ریال راه اندازی شده و هم اکنون برای 47 نفر به صورت مستقیم و 188 نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد کرده و پیش بینی می شود با بهره برداری از مرحله دوم آن برای 90 نفر به صورت مستقیم و 40 نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شود.
افزایش ظرفیت تولید به پنج تا هفت میلیون جفت دستکش در سال و افزایش تنوع محصولات با ساخت دستکش های مخاطرات مکانیکی و شیمیایی در بهره برداری از مرحله دوم طرح محقق خواهد شد.
دستکش های ایمنی و صنعتی تولید شده در این واحد با نشان«سیگما » و با بهترین انواع نخ و پوشش انواع لاتکس طبیعی و مصنوعی در گریدهای مقاومت برشی و سایشی ، ضد لغزش و انعطاف پذیر تولید می شود.
این دستکش ها برای کارگران صنایع فلزی سنگین و سبک ، شیشه ، سرامیک ، مونتاژ ، ساختمانی ، کشاورزی و مصارف عمومی مناسب است.
در مراسم بهره برداری از این واحد ، نماینده ولی فقیه در استان سمنان ، سعید جعفری مدیرعامل بنیاد برکت و سید مصطفی سید هاشمی معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) حضور داشتند.
نظر شما