چاه های کشاورزی از پرداخت عوارض برق معاف شدند

رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه امسال چاه های کشاورزی از پرداخت عوارض برق معاف شدند، گفت: در بخش کشاورزی باید مدیریت منابع آب به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی حاجی زاده» (10 دی) در دیدار مسئولان سازمان مهندسی کشاورزی با نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: نظام صنفی کشاورزی تشکلی حرفه ای، غیرسیاسی و غیرانتفاعی است که در بستر قوانین نظام اسلامی و تشکیلاتی جهاد کشاورزی به عنوان صدای بهره برداران کشاورزی شکل گرفته است.

 

رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از رسالت های این تشکل نظم بخشی، سازمان دهی و هویت بخشی به رسته های مختلف بخش کشاورزی است، گفت: یکی دیگر از وظایف کلیدی نظام صنفی کمک به افزایش دانش فنی و آگاهی های حرفه ای بهره برداران و پیگیری مباحث و مطالبات کشاورزان است.

 

حاجی زاده ادامه داد: در حال حاضر به خاطر خشکسالی ها افزایش سطح زیرکشت در واحد سطح قابل قبول نیست و آنچه مهم و حیاتی است باید در واحد سطح تولیدات را به صورت کیفی و کمی افزایش دهیم و این مهم مستلزم ارتقای سطح دانش و تکنولوژی در بخش کشاورزی است.

 

وی با اشاره به دریافت عوارض برق از چاه های کشاورزی در سال گذشته، گفت: در سال جاری عوارض برق چاه های کشاورزی حذف و معاف شدند.

 

رئیس هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه مدیریت منابع آب از مشکلات اصلی بخش کشاورزی است، عنوان کرد: باید مدیریت آب در این بخش به وزارت جهادکشاورزی واگذار شود.

 

حاجی زاده با اشاره به اینکه احیای قنوات در خراسان جنوبی برای حفظ کانون جمعیتی در مناطق مرزی از اهمیت بسیاری برخوردار است، گفت: بحث توسعه گلخانه ها برای ما موضوعی حیاتی است.

 

به گفته وی استمهال تسهیلات بهره برداران کشاورزی مدت زیادی به تعویق می افتد که درخواست می شود هر چه زودتر این مهم به ثمر برسد.

 

2600  قنات خراسان جنوبی جان گرفت

«غلامرضا قوسی» رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی هم اظهار کرد: بخش کشاورزی یکی از بخش های اقتصادی و مهم در استان خراسان جنوبی است.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر 667 واحد مرغداری گوشتی و 33 واحد مرغ تخمگذار در استان فعال است، گفت: این استان در چرخه تولید گوشت مرغ به یکی از استان‌های برتر کشور تبدیل شده است.

 

قوسی با اشاره به اینکه 6 هزار و 252 رشته قنات در استان وجود دارد، ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی تاکنون 2 هزار و 600 رشته قنات در استان لایروبی و احیا شده است.

 

وی بر مدیریت درست در بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: آبیاری تحت فشار از برنامه‌های راهبردی سازمان جهاد کشاورزی است که قبل از انقلاب یک هکتار آبیاری تحت فشار در این استان وجود نداشت اما خوشبختانه تاکنون بیش از 17 هزار هکتار از اراضی خراسان جنوبی به سیستم نوین آبیاری مجهزشده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه در حال حاضر برای 30 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان نیز طرح آبیاری تحت فشار مطالعه و آماده اجرا است، گفت: میزان تولیدات بخش کشاورزی در قبل از انقلاب 300 هزارتن بوده اما اکنون 860 هزار تن تولیدات بخش کشاورزی و دامی در استان است.

 

 

 

کد خبر 752975

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha