به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، وزیر آموزش و پرورش امروز( 9 دی ماه 1397) با نمایندگان منتخب شورای انجمن اولیا و مربیان استان ها در وزارت آموزش و پرورش نشستی را برگزار کرد.
«سید محمد بطحایی» در این نشست گفت: راهی که امروز آغاز کرده ایم، تنها راه نجات اموزش و پرورش کشور است.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در رویکرد نوین تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش، خانواده و مدرسه به عنوان دو شریک تلقی شده اند که موثرترین عامل در موفقیت این شراکت، تعامل این دو شریک در تصمیم گیری ها است. این همان حلقه مفقوده در نظام آموزشی امروز است.
وی ادامه داد:اگر تعامل صحیح و شفاف بین مدرسه و خانواده نباشد، علی رغم تمام تلاش ها، خروجی مفید و نتیجه اثربخش نخواهیم داشت.
بطحایی با بیان اینکه شرط اصلی موفقیت در آموزش نسل آینده، تعامل خانواده و مدرسه است گفت: یکی از راه های تعامل ما با خانواده ها ایجاد شبکه تعاملی «سینا» بوده است که در شبکه تعاملی سینا، در حوزه آسیب های اجتماعی برنامه ها و فیلم های آموزشی را تولید و مستند کرده ایم.
وی یاد آور شد: مدیران در صورتی می توانند در سال آینده، به مدیریت خود ادامه دهند که در دوره آموزشی اعلام شده، 13 گواهینامه دریافت کرده باشند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: این گواهینامه در حوزه صیانت از ایمنی و سلامت دانشآموزان است. خانوادهها هم باید دورههای آموزشی را گذرانده باشند و هنگامی که به مدرسه برای ثبتنام آمدند از آنان هم گواهینامه دوره آموزشی دریافت می شود.
وزیر آموزش و پرورش شدت نحله های کاذب را خطری برای دانش آموزان دانست و گفت: این نحله ها افزایش نیافته است که خانواده ها نگران شوند اما در کشور ما حتی کمترین مورد آن هم برای دانش آموزان تهدید است.
وی ادامه داد: برای موضوع نحله های کاذب باید به سراغ خانواده، مشاور و مدیر مدرسه رفت. پیش از اینکه خود را از ارتفاع پایین بیندازد و زمین پرت شود باید عالمانه عمل کرده باشیم.
بطحایی با بیان اینکه برخی از مدیران مدارس ورود خانواده ها به مدارس را عامل اختلال می دانند می دانند گفت: از سوی دیگر تعدادی از اولیای دانش اموزان نیز حوصله این کار را ندارند.
وی با بیان اینکه مدرسه آموزشگاهی نیست که دانش آموزان را برای مقطع های دکتری و ارشد آماده کنیم گفت: مدرسه جای تمرین زندگی است که باید صبوری کردن و مدارا کردن را در آن آموخت.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در دوره ابتدایی، دانش آموز باید بازی کند و در طی بازی از خودگذشتگی، دوستی و مهارت های اولیه زندگی را یاد بگیرد. دوره ابتدایی جای تست چهارگزینه ای و آموزش تست زنی به دانش آموز نیست.
نظر شما