به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام مهدی علیزاده یکی از اساتید حوزه در این مراسم با تاکید بر ضرورت برگزاری این دوره ها گفت: بیان خاطرات دفاع مقدس از زبان ایثارگران تاثیر بسزایی در انتقال فرهنگ ایثار و پایداری دارد.
وی مجهز شدن به فن بیان و قول کریم و احسن را که مورد تاکید قرآن کریم نیز است را روش مناسبی برای انتقال ارزش ها و مقابله با جنگ نرم دشمنان دانست.
وی افزود: امروز بهترین کسانی که می توانند پیام شهدا را به جامعه منتقل کنند و پیوند بین نسل انقلاب و دفاع مقدس با نسل امروز را تقویت کنند همین ایثارگران هستند که خود در این عرصه سهم بزرگی داشته اند.
علیزاده خاطرات دوران انقلاب و دفاع مقدس را گنجینه ای ارزشمند برای نسل امروز برشمرد و افزود: مجهز شدن به فن بیان موجب می شود تا هر چه بیشتر این نسل با نسل انقلاب و جنگ تحمیلی آشنا شده و فرهنگ ایثار و شهادت نسل به نسل در بین جامعه اسلامی زنده بماند.
معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید قم گفت: این دوره آموزشی با هدف کسب مهارت روایتگری، انتقال فرهنگ ایثار و شهادت، نقل خاطرات دوران دفاع مقدس به بهترین شیوه، آشنایی با فن خطابه و هنر سخنوری برگزار شد.
محسن دلاوری افزود: در این دوره ها 50 نفر از نخبگان و حوزویان ایثارگر طی یک ماه 64ساعت آموزشی را پشت سر گذاشتند.
وی ادامه داد: در این دوره ها مطالبی چون نیازشناسی و تکلیف گرایی مورد توجه قرار گرفت و در کنار کلاس های آموزشی آماده سازی و انگیزه سازی کارگاه های روایتگری نیز برپا شد و در پایان نیز با برگزاری آزمون مدارک پایان دوره به شرکت کنندگان ارایه شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران قم، وی اضافه کرد: استان قم بعد از تهران و کهکیلویه و بویر احمد سومین استانی است که این دوره ها را برگزار می کند.
این دوره های آموزشی از سوی بنیادشهید و امور ایثارگران و مرکز پیام آوران ایثار در راستای تقویت سخنوران و راویان ایثارگر برپا شده است.
پایان پیام/
نظر شما