ارسال ۱۸۲ اثر به اولین جشنواره ملی پویانمایی آموزش، آگاهی و پیشگیری

رحمانیان با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره ملی پویانمایی گفت: تاکنون ۱۸۲ آثار در ۲ بخش عمومی و دانش آموزی به دبیرخانه جشنواره مستقر در معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس رسیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «احمد رحمانیان»، امروز (شنبه ۸ دی) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه عوامل مختلفی در وقوع جرم و آسیب ها نقش دارد که برای محقق شدن پیشگیری به معنای واقعی باید تمام این عوامل شناسایی و برای آنها راهکار ارائه شود، گفت: باید برنامه های مدونی متناسب با جرائم و آسیب ها در جهت پیشگیری تنطیم شود که یکی از موضوعات مؤثر در حوزه پیشگیری از جرم، استفاده از ظرفیت  هنر و هنرمندان است.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس با بیان اینکه هنر هم می تواند در پیشگیری از جرم تأثیر گذار باشد و هم می تواند یک عامل جرم زا باشد، اظهار کرد: به طور مثال در روحیه نوجوانی که بیشتر وقت خود را به دیدن فیلم های توأم با خشونت می گذراند، خشونت و قانون گریزی تشکیل می شود بنابراین هنر مانند یک شمشیر دولبه است که هم می تواند عامل وقوع جرم باشد هم می تواند از وقوع جرم پیشگیری کند.

 

وی با بیان اینکه هنرمند می تواند در ترویج پیشگیری از وقوع جرم نقش بسیار موثری داشته باشد، تأکید کرد: هنرمند مورد نظر ما، هنرمند متعهد، علاقمند به آینده، پیشرفت کشور، نظام و انقلاب است و هدف از تدوین آثار هنری باید هدایت و ارشاد جامعه به سمت قله های زیبایی معنویت و کمال روحی باشد.

 

رحمانیان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مورد برتری اثربخشی هنر نسبت به سخنرانی ها، تصریح کرد: ناگزیر به انتخاب هنر در جهت کاهش جرم و جنایت هستیم، اما نباید فراموش کرد که هنر و هنرمند هم می تواند انسان ها را از انحطاط و کجروی مصون بدارند و هم می تواند انسان را به سمت انحطاط و کجروی بکشد.

 

این مقام قضایی با اشاره به ارتباط و علاقه مردم به هنر، خاطرنشان کرد: از آنجایی که هدف هنر برانگیختن عواطف است می توان از این ابزار در موضوع پیشگیری از وقوع جرم بهره برد، بی شک یکی از کارهایی که تاثیر غیر قابل انکاری در بحث پیشگیری از جرم دارد هنر است چرا هنر و هنرمندان جذابیت و مقبولیت بالایی در میان بیشتر مردم به ویژه نوجوانان و جوانان دارند.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس افزود: به همین دلیل در حوزه پیشگیری از وقوع جرم یکی از محورهایی که دنبال می کنیم استفاده مناسب از این ظرفیت در راستای پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی است.

 

وی تأکید کرد: قوه قضاییه برای پیشگیری از وقوع جرم، دو روش پیشگیری و برخورد در راستای هم دنبال می کند و زمانی موفقی ایجاد می شود که پیشگیری و مقابله در کنار هم قرار بگیرند، بنابراین در حوزه پیشگیری از وقوع جرم یکی از بخش هایی که در سال جاری معاونت پیشگیری از وقوع جرم در آن ورود کرده استفاده از ظرفیت هنرمندان است که در همین راستا کار های متعددی انجام شده است.

 

رحمانیان برگزاری جشنواره هنری با همکاری دستگاه های حوزه فرهنگی و اجتماعی و سیاسی را از برجسته ترین اقدامات استان فارس خواند و گفت: «جشنواره پویانمایی:آموزش، آگاه سازی و پیشگیری» که اولین دوره آن در استان فارس برگزار شده است یکی از اقدامات انجام شده در این حوزه است که در آن محورهای مرتبط با آسیب های اجتماعی مانند طلاق، خشونت، اعتیاد، آسیب های نوظهور، فرهنگ شهروندی، فرهنگ ترافیک و موضوع حاشیه نشینی دنبال می شود.

 

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان فارس یادآور شد: فراخوان جشنواره چند ماه قبل منتشر شد و تاکنون 182 اثر در ۲ بخش عمومی و دانش آموزی به دبیرخانه جشنواره مستقر در معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس رسیده است که از این تعداد 91 اثر در بخش عمومی و 91 اثر در بخش دانش آموزی شرکت کردند.

 

وی از آغاز داوری جشنواره پویانمایی خبر داد و خاطرنشان کرد: در نهایت 10 اثر در بخش دانش آموزی و پنج اثر در بخش عمومی به عنوان آثار برگزیده انتخاب می شوند،

 

رحمانیان افزود: جشنواره از روز سه شنبه 11 دی کار خود را در تالار حافظ آغار می کند و روز چهارشنبه ۱۲ دی ساعت 15 الی 17 و 30 دقیقه اختتامیه آن با حضور معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، مسئولان استانی، شرکت کنندگان و علاقه مندان برگزار می شود.

 

رحمانیان با تشکر از دستگاه هایی که در برگزاری این جشنواره همکاری کردند، گفت: امید است این جشنواره در سال های آینده ادامه یابد و در روز اختتامیه شاهد حضور پرشور علاقمندان هنر در شهر فرهنگ و ادب پرور شیراز باشیم

 

.

کد خبر 752057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha